SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Yaralanan Köpeği Polisler Sahiplendi

0
Güncellendi - 2020-12-05 21:29:48
Silahla Yaralanan Köpeği Polisler Sahiplendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ayağından tüfekle vurulan köpek, tedavisinin ardından polis ekiplerince sahiplenildi.

Alınan bilgiye göre, Darende Bölge Trafik İstasyon Denetleme Amirliği önünde nöbet tutan polis, yanına gelen köpeğin sağ arka ayağına basamadığını fark etti.

Polis memurları, yaralı köpeğin tedavisi için veteriner çağırdı. Amirliğin bahçesinde muayene edilen köpeğin av tüfeğiyle vurulduğu ve ayak kemiklerinin kırıldığı tespit edildi.

Tedavisi yapılan ve ayağı sargıya alınan köpek, polis ekiplerine teslim edildi.

Trafik polisleri tarafından sahiplenilen köpeğe "Garip" ismi konuldu.

Bu arada, köpeği vuranın belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Abdülkadir (3 yıl önce)
    Malatya Büyük Şehir Belediyesi ne teşekkür ediyorum. Bütün köpekleri topamış. Bir tane bırakmamış. Hayvan sever arkadaş gitsin barınakta köpek beslemesine katkıda bulunsun. O da bir sevaptır. Ahkam kesmekle olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gokhan (3 yıl önce)
    Emniyet mensupları arkadaşlar dan Allah razı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (3 yıl önce)
    Hayvanları rahat bırakın yazıktır günahtır onlarında yaşam hakkı var.yok tavuklara saldırdı, çocuklara saldırdı yalanından vazgeçin.hayvanlar aç kalıyor bir kuru ekmegi nizi bile bu aç hayvanlara vermiyorsunuz,ne yaptın bu hayvanlar taşmi yesinler otmu yesinler sizler bu hayvanlara bir kap yemek verseniz o hayvanlar bırakın tavuklarınıza, çocuklara saldırmayı onları korurlar.lütfen hayvanlara ugraşmayın yardımcı olun. .
    0
    0
    Yanıtla
  • kemal (3 yıl önce)
    Bizler dilek mahallesinde oturanlar olarak artık köpeklerden bıktık usandık Yeşilyurt belediyesini arıyoruz bizim görevimiz değil Büyükşehir sorumlu diyorlar derdimizi kime anlatacağız bilemiyoruz son zamanlarda bir bayan transportor munubüse dolduruyor köpekleri getirip dileğe bırakıyor neymiş doğal yaşam alanıymış inananın sıkıntı çok büyük geçen gün iki küçük çocuğa 4,5 köpek saldırdı esnaflar yetişmese çocuklara saldıracaklardı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdülkadir (3 yıl önce)
    Malatya da başıboş köpek bir hayli çoğaldı. Özellikle ev köpeklerine bakamayanlar ya da usananlar getirip hayvan pazarına bırakıyorlar. Bu köpekler sürü halinde geziyor ve yoldan kimseyi geçirmiyorlar. Özellikle çocuklara sadırıyor. Kuzu koyun ve tavukları parçalıyorlar. Nakiye sırasında ölen hastalıklı hayvanlar yol kenarına bırakılıyor bu köpekler günlerce bu hayvanların başına toplanıyor o mikropları etrafa yayıyorlar. Yeşilyurt belediyesine ihbarda bulundum. Bakıldı diye mesaj geldi. Bakıldıysa bile bir köpek alınmamış. Büyük şehir belediyesini göreve çağırıyorum. Kontrolsüz olarak çoğalan ve aç kalınca etrafa saldıran bu köpekler hayvan barnağına toplayınız ve kısırlaştırınız. Bir daha çoğalmasın. Buraya köpek bırakanlara da sesleniyorum, lütfen köpekleri barıağa teslim ediniz. Uyuz köpeklerden hastalık hayvan pazarına gelen ve çevrede yaydırılan koyun ve kuzulara uyuz ve mantar bulaşıyor. Dikkat edecek herkese teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Malatya’da artık akşam oldu mu köpek sürülerinden evimize gidemiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Artuk Bey (3 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Bununla bunun ne ilgisi var. Şu hayvanlarla uğraşmayın artık yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdülkadir (3 yıl önce)Artuk Bey isimli kullanıcı yorumuna
    Hayvan sever bey ben de hayvan besliyorum ve bu köpekler hergün birini ikisini parçalıyor. Biz de duygusalız ama zalim değiliz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köpekler durduk yere SALDIRMAZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Köpekler durduk yere SALDIRMAZ.Uydurmayin , HAYVANLAR AÇ VE SUSUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Inşallah o kurşun sahibine isabet eder
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (3 yıl önce)
    Küfür etme diyorlar.......
    0
    0
    Yanıtla