SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Yaralanmalar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki ayrı ayrı olaylarda 4 kişi çeşitli silahlarla yaralandılar. Olaylardan birinin faili olan baba- oğul firar ettiler.

OLAYLAR..
Sanayi Sitesi’ndeki bir işyerinde 07.50 sıralarında, 17 yaşındaki N.Ü.’nün elindeki kuru sıkıdan çevirme tabancayla ateş ederek 35 yaşındaki E.K.’yi ağır yaraladı. Yaralı Beydağı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, olaydan sonra yakalanan N.Ü., olayın tamamen kaza sonucu meydana geldiğini öne sürdü ve adliyece serbest bırakıldı.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 23.00 sıralarında, 31 yaşındaki S.D.’ye aralarında daha önceden husumet bulunan yakınlarının yerini soran 41 yaşındaki O.T. ile 22 yaşındaki oğlu S.T. bu şahısla tartışmaya başladılar. O.T.’nin üzerindeki silahla ateş ederek S.D.’yi sağ ayak parmak ucundan yaraladığı bildirildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olaydan sonra kaçan baba oğul aranıyor.

Pütürge ilçesinin Esencik Köyünde su anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışma sırasında H.A. adlı şahsın elindeki av tüfeğini almak isteyen R.İ.’nin müdahalesi sonucu tüfeğin ateş aldığı, H.A.’nın elinden yaralandığı bildirildi. R.İ. yakalandı.

Dilek Kasabası Uğrak Mahallesi’nde A.D. adlı kız çocuk, babasına ait kuru sıkıdan çevirme tabancayla oynarken, tabancanın ateş alması sonucu başından ağır yaralandı. A.D. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Taştepe Mahallesi’nde de, 14 yaşındaki M.D., sokak üzerinde oynamakta olan 15 yaşındaki E.K.’yi havalı tüfekle sol kolundan yaraladı. E.K., Devlet Hastanesi’nde tedavi edilirken, M.D. hakkında yasal işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız