SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlar Ateşlendi, 2 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi Yenice Kasabası'nda bir şahıs eniştesini silahla yaraladı. Pütürge'nin Pazarcık köyünde de bir kişi yine tabancayla vurularak yaralandı.

DARENDE'DE..
Edinilen bilgiye göre, Yenice Kasabası Aşağı Mahalle'de oturan Ziya Yücel (34) ziyaretine gelen kayınbiraderi S.Y. (38) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.Y.'nin yanında getirdiği silahla eniştesi Ziya Yücel'i yaraladığı öğrenildi.

Tartışmanın nedeni öğrenilemezken silah sesleri üzerine eve giden komşular kanlar içinde buldukları Ziya Yücel'i, Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Yaralanan Ziya Yücel'in ayağından vurulduğu ve durumunun ciddi olması nedeniyle Malatya'ya sevk edildiği öğrenildi. Olay sonrası Jandarma soruşturma başlatarak firari olan S.Y.'yi aramaya başladı.

PÜTÜRGE'DE..
Öte yandan, Pütürge ilçesine bağlı Pazarcık Köyü Civan Mezrası’nda, çocuk kavgasına büyüklerin karışması sonucu 1 kişi tabancayla yaralandı.

46 yaşındaki A.Z. ile 34 yaşındaki İ.T. arasında, çocukların kavgası yüzünden çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. A.Z.’nin, belindeki taşıma ruhsatlı 7.65 çaplı tabancasını çekerek İ.T.’ye doğru ateşlediği, bu kişiyi boynundan ve bacaklarından yaraladığı bildirildi. Yaralı Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, zanlı A.Z. olay yeri yakınındaki ağacın altında, suçta kullandığı tabancayla birlikte yakalandı. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF: Darende Yenice’deki olayda yaralanan şahıs hastaneye götürülürken..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız