SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlar Patladı, Çelik Yelekli Polisler Bastı

0
Güncellendi - 2016-11-20 22:35:40
Silahlar Patladı, Çelik Yelekli Polisler Bastı
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu yanındaki bir iş merkezinde av tüfeği ile ateş açılması polis ekiplerini alarma geçirdi. Polis ekiplerinin gözaltına aldığı 3 şüpheliden birinin silahla tehdit suçundan hakkında yakalama kararı bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, Çevreyolu Yeni Şire Pazarı yanında bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. Saat 17.00 sularında iş merkezinde silah sesleri duyulması üzerine çok sayıda polis ekibi bölgeye yönlendirildi. Bölgeyi ve iş merkezini ablukaya alan polis ekipleri, hedef alınmış herhangi bir kişiye rastlamazken, iş merkezinin arkasında 1 adet, 2. katında ise 2 adet boş kartuş buldu.

Polis ekipleri, iş merkezinin içerisindeki boş dükkanlar ile çatısında ve eklentisi olan binada yaptığı aramalarda 3 kişi olduğu belirtilen şüphelilere ulaşamadı. Binadaki araştırmalar sırasında polis ekiplerine "çelik yelek giymeleri" uyarısı yapıldı.

Polis ekipleri, tüm binayı araştırırken, 19.30 sularında, bodrum kata yığılmış sünger yığınlarının altında saklanan ve olaya karıştığını tespit ettiği 1’i çocuk toplam 3 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerden Y.A.’nın hakkında ‘silahla tehdit” suçundan yakalama kararı bulunduğu da belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu arada İş merkezindeki araştırmalar sırasında boş bazı dükkanların, mekansız kişilerce kanepe konularak, barınmak için kullanıldığı görüldü.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

olay2olay1olay3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MEHMET (7 yıl önce)
    Bu iş merkezi tamamen kontrol süz ve her türlü pisliğin döndüğü bir yer uyuşturucu alkol vb olaylar in yaşandığı boş dükkan ları kiralayarak camlarının gazetelerde kapatarak içerisinde her türlü ahlaksızlık işlerin yapıldığı bir yer yetkililerin belediyelerin burası için projeleri olmalı bence içerinde 2 tane Spor kulübü olması küçük yaştaki çocukların sürekli girip çıkması derneklerin olduğu bir yer ancak çok kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    malatyanın merkezinde olan modern yapılmış bir iş merkezi fakat değerlendirilmiyor.yürüyen merdivenleri olan güzel dizayn edilmiş bir iş merkezi atıl durumda çürümeye terk edilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (7 yıl önce)
    Allah Allah bu kadar nezih bir pazarda şaşırdım doğrusu!!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla