SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlar Patladı Ve!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da adam yaralamaktan dolayı aranan bir şahıs, şehir merkezinde polis tarafından tespit edildi. Bir arkadaşı ile birlikte araç içinde bulunan zanlı, polisten kaçmaya başladı. Bu sırada zanlı ve arkadaşının ateş açması üzerine, polis ekipleri de karşılık verdi. Şahıslar uzun süren kovalamacanın ardından polis tarafından yakalanarak, etkisiz hale getirildi. Bu arada, Sivas Caddesi'nde de Salı günü akşam saatlerinde karı-koca silahlı saldırıya uğradı. Cevatpaşa Mahallesi'nde de bir işyerine ateş açıldı.

SİLAHLI KOVALAMACA..
Edinilen bilgiye göre, önceki gün Mehmet D. adlı şahısı Yeşiltepe Köprüsü’nde tabanca yaraladığı iddia edilen İsmet P. (üstteki fotoğrafta) isimli şahıs, polis ekipleri tarafından aranırken, şehir merkezinde tespit edildi. Polisi gören zanlı yanındaki Mustafa R. (alttaki fotoğrafta) isimli arkadaşı ile birlikte kullandıkları 44 KR 575 plakalı araçla polisten kaçmaya başladı. Kovalamaca esnasında zanlıların polise ateş açması üzerine, araca ateş açılabileceği emri verildi.

Bunun üzerine çok sayıda ekip, Ergenekon Üst Geciti yanındaki TCDD deposu mevkiinde araca ateş açarak, durdurdu. Otomobile 3 merminin isabet ettiği belirlenirken, polise direnen şahıslar, ayrı ayrı ekip araçlarına bindirilerek Malatya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Muayene edilen zanlılardan İsmet P., ekip otosuna bindirilişi sırasında, polis memurlarıyla giriştiği boğuşma esnasında aldığı yaralar nedeniyle, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İLK OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA..
Bu arada, Mehmet D. adlı şahsın, İsmet P. tarafından tabancayla yaralanmasıyla ilgili olarak polisten verilen bilgide, olay "27.11.2006 günü saat: 08.40 sıralarında yukarıda belirtilen adreste meydana gelen olay ile ilgili Mağdur alınan ifadesinde, yaklaşık 2,5 yıl önce kendi adına olan 1978 model 44 FU 816 sayılı kamyoneti şüpheliye sattığını, geçen süre içerisinde devrini almadığını şüpheliden aracın devrini almasını söylediğini şahsın aracın devrini almayacağını söylemesi üzerine şahsa C.Savcılığını şikayet edeceğini söylediğini,şüphelinin kendisine gidemezsin gidersen seni öldürürüm diyerek tehdit ettiğini, şahsı şikayet etmek için 44 LA 518 plaka sayılı aracı ile C.savcılığına giderken şüphelinin kendisini başka bir araç ile takip ederek tabanca ile ateş etmek suretiyle yaraladığını beyan etmiş, hastaneye sevk edilen mağdura hayati tehlikesi mevcuttur şeklinde Dr. raporu verilmiş, ekiplerimizce yapılan incelemede 44 LA 518 plaka sayılı araç içerisinde 2 adet mermi çekirdeği bulunarak muhafaza altına alınmış olup,.." şeklinde bilgi verildi.

KARI-KOCAYA SİLAHLI SALDIRI..
Sivas Caddesi'nde de Salı günü saat 18.30 sıralarında karı koca silahlı saldırı sonucu ayaklarından yaralandılar. Leyla ve Mustafa T. çiftinin, bir kişi tarafından açılan ateş sonucu yaralandıkları ve TÖTM'ye kaldırıldıkları belirtilirken, polis saldırganın kimliğini belirleyip yakalamaya çalışıyor.

İŞYERİ KURŞUNLAMA..
Öte yandan, Ankara Asfaltı Cevatpaşa Mahallesi’nde işyeri bulunan F.B. adlı şahıs, sabah işyerine geldiğinde ön cam üzerinde kurşun deliği gördüğünü polise bildirdi. Yapılan araştırmada deforme olmuş 1 adet av tüfeğinden atılmış kurşun bulunurken, olayla ilgili araştırma polis tarafından sürdürülüyor. İşyeri sahibi polisteki ifadesinde, kimseden şüphelenmediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız