SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlar Patladı, Vurulan Yok

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:33:33
Silahlar Patladı, Vurulan Yok
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki silahlı olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

İlk olay, Cuma günü gece saat 23.00 sularında merkez Şeyh Bayram Mahallesi’nde Kadirşinas Sokağı'nda meydana geldi. A.G. adlı şahıs, aracı ile evinin bulunduğu apartmanın önüne geldiği esnada, karşı sitenin içerisinde av tüfeği ile aracına doğru ateş açıldı. Saçmalar, aracın ön sol kapısına isabet ederken, A.G. olayı yara almadan atlattı. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede otomobilin ön sağ kapısına saçma isabet ettiğini tespit ederken, olay yerine 3 adet 9 mm.'lik tabancaya ait boş kovan buldu. Polis ekiplerince aracın bagajında yapılan incelemede ise 7 mm.'lik bir tabanca ve dolu şarjörü ele geçirildi.

İkinci olay ise gece yarısından sonra 01.50’de Tecde Mahallesinden Karakavak’a açılan yeni yol üzerindeki Bayram Sokağı’nın girişinde meydan geldi.  Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boş alanda tabanca ile ateş açıldı. Olayda etkilenen kimse olmazken, vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri bölgede yaptığı incelemede 9 mm.'lik tabancadan atılmış 6 adet boş kovan bulundu. Kovanlar incelenmek üzere Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerince delil olarak alındı.

Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız