SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlar Patladı Yine!..

A- A+ PAYLAŞ

Fırat, Kiltepe ve Beydağı Mahallelerinde 3 ev kurşunlandı.. İkisinde fail belli, birinde meçhul.. Bulduğu mermiyi çiviyle patlatmaya çalışan çocuk da yaralandı.

OLAYLAR..
Fırat Mahallesi 20. Sokakta 21.00 sıralarında 61 yaşlarındaki K.Ş. adlı şahsa ait eve silahla ateş açıldı. İfade veren K.Ş., evde otururken silah sesi duyduğunu, dışarıya çıktığında evine mermi isabet etmiş olduğunu gördüğünü söyledi ve olayla ilgili olarak aralarında husumet bulunduğunu belirttiği M.G. ile kardeşi S.A.’dan şikayetçi oldu. M.G. ifadesinde kendisine ve kardeşine yöneltilen suçlamayı reddetti. Polis S.A.’yı arıyor.

Kiltepe Mahallesi 4. Sokaktaki bir evde de 01.45 sıralarında silahlar patladı. Olayla ilgili ifade veren 19 yaşındaki M.A.Ü. adlı şahıs, kaçırarak evlendiği 18 yaşındaki N.Ü. ile birlikte, eniştesi A.G.’nin evinde kaldıklarını, olay günü eşinin yakınları olan D.A., M.D. ve Ö.Ş.’nin eve gelip, teyzelerinin kızı olan eşini görmek istediklerini söyleyip içeriye girdiklerini, aralarında çıkan tartışmada D.A.’nın hakaret etmesi üzerine, evde bulunan akrabası M.G.’nin av tüfeğiyle tavana ateş ettiğini anlattı. M.A.Ü., bunun üzerine evden çıkan D.A.’nın, üzerinde bulunan tabancayla evin penceresine doğru 2-3 el ateş edip gittiklerini polise bildirdi. Bu iddia üzerine polis şahısları 1 adet 9 mm. çaplı tabanca ile yakaladı, ayrıca evde av tüfeğiyle ateş eden M.G.’yi de gözaltına aldı. Adliyeye verilen şahıslardan 19 yaşındaki D.A. tutuklandı.

Çukurdere Mahallesi Pamukçu Sokakta, M.Ç., Ö.Ç. ve M.D. ile Ö.D. ve oğlu O.D. arasında kavga çıktığı, Ö.D. ve oğlunun diğer şahısları silahla tehdit ettikleri, evlerine zarar verdikleri bildirildi. Ö.D. adlı şahısta 1 adet av tüfeği ele geçirildi. Polisin, bu kavga nedeniyle yakalayıp, ifadelerini aldıktan sonra savcının talimatıyla serbest bıraktığı şahısların, aynı yerde 06.45 sıralarında kavgaya tutuştuları bildirildi. Bu kez mağdur olarak ifadeleri alınan Ö.D. ve O.D. adlı baba-oğul, M.Ç. ve Ö.Ç.’nin kendilerini silahla tehdit ettiği iddiasında bulundular. M.Ç.’nin üzerinden 1 adet kuru sıkı tabanca, Ö.Ç.’nin üzerinden ise 3 adet ekmek bıçağı çıktığı, şahısların gözaltına alındığı bildirildi.

Beydağı Mahallesi 4. Sokakta oturan 32 yaşındaki A.Y. adlı şahsın evine de 15.30 sıralarında ateş açıldığı, bir kurşunun evin kapısına isabet ettiği bildirildi. Polis olay yerinde 1 adet deforme olmuş mermi çekirdeği bulurken, olayla ilgili araştırmaya başladı.

Öte yandan, Çöşnük Mahallesi 1. Ara’da 11 yaşlarındaki M.F. adlı çocuk, oynarken bulduğu kuru sıkı tabanca mermisini çivi ile patlatınca yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız