SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlarını Ateşledi, Mahalleyi Birbirine Kattı

0
Güncellendi - 2018-10-11 22:41:10
Silahlarını Ateşledi, Mahalleyi Birbirine Kattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polisin müdahale ettiği komşular arası kavgada, tabanca ile havaya rastgele 4 el ateş açıldı. Mahalle sakinlerinin büyük korku yaşadığı olayda polis ekipleri, silahı kullanan şahsı gözaltına aldı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Turgut Özal Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgilere göre, Turgut Özal Mahallesi Nabi Sokak'ta 2 katlı müstakil bir evde ikamet eden R.A. ile aile bireyleri arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede aile içi kavgaya dönüştü. Kavgada R.A.'nın silahına davranması üzerine aile bireyleri evin balkonuna çıkarak komşulardan yardım istedi. Yardım çığlıkları üzerine kavgayı ayırmaya giden mahalle sakinleriyle de tartışan R.A., bu sefer de komşuları ile kavgaya tutuştu.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin kavgaya müdahale ettiği esnada R.A. biri kuru sıkı olmak üzere iki tabanca ile havaya rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucunda sokakta bulunan 3 katlı bir evin 2'nci katının dış duvarına 1 adet kurşun isabet etti.

Mahalle sakinlerinin büyük korku yaşadığı olayda polis ekipleri, R.A.'yı olayda kullandığı biri 7.65 çapında diğeri de kuru sıkı olmak üzere 2 tabanca ve 1 bıçakla birlikte etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Şahsın üzerinde 8 gerçek mermi, 30 kuru sıkı mermisi de çıktı.

Şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan, Melekbaba Mezarlığı civarında meydana gelen bir başka kavgaya müdahale eden polis, bir kişiyi silahla birlikte gözaltına aldı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ozi (5 yıl önce)
    Yeni sistemin yeni Türkiyesi
    0
    0
    Yanıtla