SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlarla Yakalandılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:44
Silahlarla Yakalandılar
A- A+ PAYLAŞ

Asayiş Şubesi Güven timleri tarafından şüphe üzerine durdurulan 2 kişinin üzerinde 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Asayiş Şubesi’ne bağlı olarak sivil kıyafetlerle kentmerkezinde görev yapan ve olası olaylara karşı duyarlı hareket eden Güven Timleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda; Valilik yanında şüphe üzerine durdurulan bir kişinin üzerinde 1adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen tabancanın 3 yıl önce bir evden çalınan tabanca olduğu belirlendi. Güven timleri tarafından Atatürk Anıtı Kavşağı civarında şüphe üzerine 3 kişi durdurularak arama yapıldı. Arama yapılan şahıslardan birinde 1 adet ruhsatsız tabanca elde edilirken, şahıslardan yine bir miktar esrar maddesi de elde edildiği de öğrenildi. Şüpheli 3 kişinin polise direndiği, ancak etkisiz hale getirilerek kelepçelenip polis merkezine götürüldüğü belirtildi.

Halk arasında sivil kıyafetlerle gezen ve şüpheli kişi ya da kişilere karşı duyarlı hareket eden Güven Timlerince, Valilik önünde Kapalı çarşısı üzerinde durdurularak aranan bir kişinin üzerinde ise 1 adet bıçak elde edildi. 

Asayiş Şubesi Güven timlerinin normal vatandaş gibi görevli oldukları bölgelerde sürekli yaya olarak devriye yaptıkları ve şüpheli kişileri görünce polis kimliği göstererek arama yaptıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız