SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Geceler!.

A- A+ PAYLAŞ

Valilik binası civarında şüphe üzerine durdurulan şahısta tabanca ele geçti. Takla atan otomobilde de mermi bulunduğu bildirildi.

Valilik binası çevresinde devriye görevi yapan polis ekipleri 22.45 sırlarında durumunda şüphelendikleri 31 yaşındaki E.Ö. adlı şahsı aradılar ve üzerinde 1 adet tabanca buldular.

Yeşilyurt Caddesi’nde 00.10 sıralarında devriye gezen polisler, yine şüphe üzerine durdurdukları 19 yaşındaki G.K.’nın üzerinde 1 adet tabanca ele geçirdiler.

Dabakhane Mahallesi minibüs duraklarında bekleyen bir otodaki şahıslardan şüphelenen polisler, araçtaki şahısların aşağıya inmesini istediler. 22.15 sıralarındaki olay sırasında, 31 yaşındaki N.D. adlı şahsın inerken arka koltuğa bir şey bıraktığını gören polisler, bunun tabanca olduğunu fark ettiler.

Öte yandan, Taştepe’de de 23.30 sıralarında 29 yaşındaki M.E. yönetimindeki otoyla giderken, karşı yönden gelen ve plakasını alamadığı bir aracın uzun farlarının etkisiyle yol üzerindeki kumu fark edemeyip tepeciğe çarptı. Kaza sırasında takla atan otonun sürücüsü ağır yaralanırken, polisler otonun içerisinde 9 adet 7.65 çaplı mermi buldular. Yaralı ifadesinde, mermilerin daha önceden bulundurma ruhsatlı silahı olan 34 yaşındaki ağabeyi M.E.’ye ait olduğunu söyledi.

Ele geçen silahlara el konulduğu, şahıslarla ilgili yasal işlemlerin yapıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız