SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavga: 2 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre O.G., M.G., E.G., M.A.K. ve M.K., Malatya merkez Yeni Hamam Mahallesi Aboağa Sokak'ta bir apartmanda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kavga etti. İddiaya göre O.G., M.G. ve E.G.; M.A.K.'yi tabanca, H.K.'yi ise bıçakla yaraladı.

O.G., M.G. ve E.G., taksiyle olay yerinden uzaklaşırken, yaralı şahısları gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. M.A.K. ve M.K., polis ekiplerinin çağırdığı ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

21.30 sıralarında meydana gelen bu olayda; 28 yaşındaki H.K. ve 71 yaşındaki A.K. adlı bayanlar ile 26 yaşındaki M.A.K. ve 33 yaşındaki M.K. “müşteki”, 31 yaşındaki E.G. adlı bayanlar ile 35 yaşındaki O.G. ve 30 yaşındaki M.G. adlı şahısların ise “firari şüpheli” olarak yeraldıkları polis raporunda ise olay hakkında şu bilgi verildi:

“01/09/2008 günü yukarıda belirtilen adreste daha önceden aralarında husumet bulunan müştekiler ile akrabaları olan şüpheliler arasında kavga olayı meydana gelmiş, olay esnasında müşteki H.K. bıçakla yaralanmış, müşteki M.A.K. ise bıçak ve silahla yaralanmış, yaralılar gerekli tedavileri için önce Devlet Hastanesine oradan da T.Ö.T.M.’ne sevk edilmişler, olay yerinde görülen diğer müştekiler ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilmiş, ayrıca olay yerinden elde edilen 5 adet kovan geçici olarak muhafaza altına alınmış olup, firari şüphelilerin yakalanması ve olayda kullanılan suç unsurlarının temini için çalışmalara devam edilmektedir.”

Bu arada, Hidayet Mahallesi'nde de bir şahıs önce iki kardeşini, ardından da kendini bıçakla yaraladı. Olay, Oral Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre M.B. adlı şahıs, tartıştığı kardeşleri Y.B. ve M.B.'yi bıçakla yaraladı.

Yaralı şahıslar özel araçla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, M.B. bu kez kendini bıçakla yaraladı. Olay yerine giden polis ekipleri, şüpheli M.B.'yi yakalayarak ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralı şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Öte yandan Akçadağ ilçesi Kültür Mahallesi’nde de alacak verecek yüzünden meydana gelen olayda 24 yaşındaki F.D. ve 55 yaşındaki İ.D. adlı şahısların, 30 yaşındaki M.G. tarafından bıçakla ağır yaralandıkları, olayla ilgili olarak M.G.’nin yanı sıra İ.G.’nin de gözaltına alındığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız