SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavga, 2 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Zafer Mahallesi Gündoğdu Caddesi'nde meydana geldi. 2 grup arasında alacak verecek meselesinden dolayı çıkan kavgada tabanca ile ateş edilen ve bıçaklanan H.K. (22) ağır, G.K. hafif yaralandı. Ağır yaralı şahıs, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, olaya karışan Y.Ç. (28), M.A. (32) ve M.F. (29) adlı şahısları yakalayıp gözaltına alırken, firarda olan T.B. (20) ise aranıyor.

Emniyet Müdürlüğü'nün olaya ilişkin açıklaması da şöyle:

"20.11.2007 günü saat 00.30 sıralarında ilimiz Zafer Mahallesinde bir ikamette meydana gelen Silahla ve Bıçakla yaralama olayı sonucu 2 şahsın Tabanca, Av Tüfeği ve Bıçakla Hayati Tehlike arz edecek şekilde yaralanması olayının yakalan şüpheliler arasında alacak verecek olayından kaynaklandığı azmettiriciler tarafından Kısım Sabıkalıları olan bazı şahısların bahsi geçen olayı meydana getirdiği tespitle Asayiş Şube Müdürlüğü Ekiplerinin yapmış olduğu çalışma neticesinde;

Olayın azmettiricisi olan Y.Ç ve diğer şüpheliler G.K, H.K(Yaralı), Ö.Ç, S.A, M.A ve M.F.Y isimli şüpheliler, olayda kullandıkları tespit edilen;

1 adet 9 mm. Çaplı 14’lü tabir edilen tabanca, 1 adet Av Tüfeği ve 6 adet bıçak elde edilmiştir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız