SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavga: 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında çıkan tartışma kanlı bitti. İki kişinin silahla vurulduğu olayda toplam 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, İnönü Caddesi Temelli Pasajı içerisinde bulunan bir çay ocağının önünde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı S.V ve M.V ile M.A arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Kavgaya şahısların yanında bulunan arkadaşlarının da katılmasıyla birlikte olay daha da büyürken, henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs silahla iki kişiyi yaralayarak kaçtı. Olay da M.V ve S.V aldıkları darp neticesinde, M.A ise silahla ayağından yaralandı.

Olay sırasında çay ocağında bulunan ve kavgayla alakası olmadığı iddia edilen M.G ise kolundan yaralandı. M.V ve S.V 112 ambulans ile Malatya Devlet Hastanesine kaldırılırken, M.A ve M.G ise Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay sırasında M.A ve M.G'yi silahla yaralayarak, kaçtığı ileri sürülen şahsın polis ekipleri tarafından arandığı bildirilirken, olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız