SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavga

A- A+ PAYLAŞ

Hastane Caddesi’nde tabanca da kullanılan kavgaya polis müdahale etti ve 8 kişiyi gözaltına aldı.

Olay saat 16.45 sıralarında oldu. Hastane Caddesi’nde silah sesleri gelmesi üzerine giden polis ekipleri, bir grubun kavga ettiğini gördü. Kavgacılardan 28 yaşındaki Ş.A.’nın tabancayla ateş açtığı, seken bir merminin 26 yaşındaki M.Y.’nin sorumluluğundaki eczanenin camını kırdığı bildirildi. Polis, Ş.A.’nın yanı sıra kavgaya karışan 27 yaşındaki F.Y., 27 yaşındaki M.E.Ö., aynı yaştaki Y.D., E.C. ve A.Ç. ile 19 yaşındaki F.E. ve 24 yaşındaki O.G.’yi gözaltına aldı. Kavgaya karışan 44 yaşındaki Ce.A. ile 26 yaşındaki C.A.’nın da arandıkları bildirildi.

Çöşnük’de de 23.00 sıralarında saldırıya uğrayarak dövülen 41 yaşındaki M.O., evine giderken, daha önce görmediği, sokak lambalarının yanmaması nedeniyle eşkalini alamadığı iki şahsın kendisini yumruklayarak kaçtıklarını anlattı. Polis araştırmaya başladı.

Atatürk Caddesi’ndeki bir özel hastaneye çocuğunu getiren N.G. adlı şahsın, çocuğunun kolunda damar yolu bulunamaması nedeniyle görevli hemşire 27 yaşındaki Z.Y.’nin üstüne yürüdüğü, araya giren 18 yaşındaki İ.E.Z.’ye de tokat attığı, ayrıca müdahale etmek isteyen diğer personele bıçak çekerek yaklaştırmayıp, kaçtığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız