SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-08-05 00:01:28
Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobilden ateş açılması sonucu yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre,saat 21.00 sıralarında S.A, (25) merkez Battalgazi ilçesi Hidayet Mahallesi Şentürk Sokak Çavdar Sitesi önünde beklediği sırada yanına yaklaşan ve plakası öğrenilemeyen otomobildeki bir şahıs, pompalı tüfekle ateş ederek, aynı otomobille olay yerinden kaçtı.

Açılan ateş sonucu sırtından yaralanan S.A, çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polisin olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattığı bildirildi.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Suat (3 yıl önce)
    Bayramin dorduncu gunu saat ikide adliye kavsaginda kalabaligin ortasinda silah sikildi sekiz adet mermi atildi park kalabalik rast gele sikti poliler gelene kadar onbes dakika gecti sikan kisiyide bicakla karsi tarak cok sayida yaraladi neler oluyor cennet malatya da.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (3 yıl önce)
    Suç işleyen tutuksuz yargılanıyor, hapse girse af çıkarıyor. Kimi istiyorsanız vurun kırın diyor aslında devlet, zira MAĞDURLAR AFFETMEZSE BEN AFFEDERİM diyor. Ülkede dirlik düzen kalmadı, yazık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Af kelimesini Türkçe lugattan çıkarmak lazım suçlular son nefesine kadar suçunu çekmelidir.Adam şunu biliyor her on beş yirmi yıla bu ülkede af oluyor hele birde ateş ettiği kişi ölmemiş ise hiç yatmıyor bu kafayla bu olayları çok konuşuruz.
    0
    0
    Yanıtla