SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada 1 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk Caddesi’nde gece yarısı meydana gelen silahlı kavgada bir kişinin yaralandığı, şüphelilerin olayda kullanılan tabanca ile birlikte yakalandıkları bildirildi.

Olay 00.15 sıralarında meydana geldi. Atatürk Caddesi’nde silahlı kavga olduğu ihbarı üzerine giden polisler 35 yaşlarındaki M.D. adlı şahsı yaralı olarak buldular. Polis yaralıyı Devlet hastanesi’ne gönderirken olaya karışan 22 yaşındaki E.S., 20 yaşındaki E.K., 28 yaşındaki A.K. ve 19 yaşındaki O.K. ile karşı taraf olan yaralı M.D. ve 27 yaşındaki A.O.’nun yakalandıkları bildirildi. Şahıslarda 1 adet tabanca bulunduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Öte yandan trafiği tehlikeye soktuğu gerekçesiyle durdurulan 44..518 plakalı aracın içerisinde yapılan aramada 1 adet 7.65 mm çaplı ruhsatsız tabanca ve 8 mermi bulundu, araçta olan 25 yaşındaki A.M. ile 22 yaşındaki E.K. gözaltına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız