SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada 1 Ölü, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-05-13 18:28:16
Silahlı Kavgada 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı, yaralılardan biri hastanede öldü.

Edinilen bilgiye göre, saat 15.45 sıralarında Battalgazi ilçesine bağlı Saray Mahallesi Kavukçuoğlu Sokakta bulunan bir otoparkın girişinde aralarında anlaşmazlık olan taraflar arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce silahlar çekildi. Olayda Mehmet Emin Özdemir ve ile bu şahsın açtığı ateş sonucu tartışmayla ilgisi olmayan, tarafları ayırmak için araya giren Feyzullah Yıldız da kazaen vurularak ağır yaralandı.

Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 55 yaşlarındaki Feyzullah Yıldız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Çok sayıda polisin sevk edildiği olayda, şüpheliler Murat Y. ve Zeki Y. kısa süre olayda kullandıkları silah ile yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken olayın yaşandığı otoparkta polis ekipleri uzun süre delil araması yaptı.

Olay yerinde çok sayıda mermi çekirdeği bulunurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • zaza adnan (5 yıl önce)
    FEYZULLAH ABİM MEKANIN CENNET OLSUN İYİLER FAZLA YAŞAMIYOR...
    0
    0
    Yanıtla
  • ZAZA dayi Fahri gurates (5 yıl önce)
    Feyzullah abem sen bu olumu hak etmedin her sey yalan ruhun sad olsun abem unutulmayacaksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre kanmaz (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin kral adamdı iyiler gercekten cok yasamyor
    0
    0
    Yanıtla
  • müslüm (5 yıl önce)
    Feyzullah abiye Allah rahmet eylesin gerçekten çok iyi bir insandı. Gerriside fazla umurumda değil , iyiler neden erken gider ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    En sevmediğim terim af terimi sen adam öldür adına kader kurbanı de af et ölenin suçu ne adam vergisini çalıştırdığı işçinin sigortasını su elektrik parasını emlak parasını ödemesin af ettim de zamanında odeyenin suçu ne bir günde deyinki zamanında odeyenlere indirim yapalım yap devlet arazisine kaçak imarsız yapıyı devlet imar affı çıkarsın bir depremde o sağlıksız yapı yerle bir olsun adını Kader koyalım ve kaçak yapı yapmayanların acaba suçu ne sen meşru olmayan yollardan para kazan bunu meşru kılmak için varlık affı getir garibanin suçu ne sürekli öğrenci affı ne zaman kuralları belli olan ve sürekli değişmeyen ülke olacağız ben göremem belki torununun torunu görür diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Sekman (5 yıl önce)
    Ah be abim.İçimizi yaktın.Kalbi temiz abim.Mekanın cennet,komşun peygamber efendimiz olsun.Yerin dolmaz ki
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (5 yıl önce)
    iyi bir insandı iyilik yapayım derken arada canını verdi mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem Imik (5 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin Mekanin cennet olsun abim.
    0
    0
    Yanıtla
  • DOĞANYOLLU (5 yıl önce)
    Feyzullah abim.mekanın cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla