SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 1 Kişi Öldürüldü, 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-05-25 14:35:32
Silahlı Saldırıda 1 Kişi Öldürüldü, 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı, yaralılardan biri hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, saat 18.30 sıralarında Yeşiltepe Koşu Mahallesi Adli Tıp civarındaki akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Otomobillerinin lastiğine hava vurmakta olan şahıslara, bir başka otomobille gelen şahıslar ateş açtı.

Tabanca ve pompalı tüfeğin kullandırıldığı saldırıda  28 yaşındaki Halil İbrahim Yılmaz ile 26 yaşındaki Samet Özdemir yaralandılar. .

Saldırganlar, olay yerinden krem rengi Şahin marka otoyla kaçarken, yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Halil İbrahim Yılmaz, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hastanede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı.

Saldırıyı gerçekleştirenlerin B.T., E.T. ve A.T. adlı kardeşler olduğu öne sürülürken, polis ekipleri olay yerinde boş mermi kovanları ve boş tüfek kartuşları ile 1 adet 9 mm. çaplı tabanca buldu.

Olay yerinden kaçan 3 şüpheli, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Derin (3 yıl önce)
    Ah be bahtı kara kuzenim bizi bırakmana değdi mi bugün sensiz ilk bayram ve hepimiz çok kötü durumdayız bu bayram bizim için bayram değil kuzencan halam ben Salih Saliha Merve abla babam gil amcam gil hepimiz mahvolduk keşke yaşasaydın seni çok özledik be
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kral (4 yıl önce)
    Her yerde sürekli arama olmalı hep belirli yerlerde var ve oraları millet artık ezberlemiş kimse düşmüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (4 yıl önce)
    hani batı var ya şu bizi kıskanan batı... Salınca çayıra Mevlam kayırmıyor. maalesef huzur ve yeşilin hakim olduğu Malatya bugün beton griliği ile huzursuz bir koca köy haline geldi! seçilmişler ile atanmışlar güzelim şehri ileriye götürmekten aciz üretmeyen tüketen bir yer hale ele ele getirdiler ve halen de alkış alıyorlar... müstehak mı bu şehir bunlara hayır diyemem...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin ÇİFTÇİ (4 yıl önce)
    Allah Rahmetiyle Muamele Eylesin...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bu memlekette gun gecmiyor ki bir cinayet islenmesin.... Memleketin düştüğü hallere bak
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Yine Malatya Yine Silah Yine cinayet Malatya da bu olaylar sıradanlaştı, her zaman diyorum malatyada huzur operasyonları yapılmalı. Gece belli saatte araçlar didik didik aranmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kadin cinayetler iş kazaları trafik kazaları bu şekildeki insan kayıplarımız bize ne oldu bilmiyorum şansa yaşıyoruz sevgi saygı kalmadı aza kanaat kalmadı adalete güvende azaldimi sonuç bu olur lutfen saygı sevgi hakkimiza rıza gosterme kardeşlik içerisinde yaşayalım.
    0
    0
    Yanıtla