SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada Bir Kişi Vuruldu

0
Güncellendi - 2016-12-20 00:54:02
Silahlı Kavgada Bir Kişi Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasında çıkan ve silah kullanılan olayda bir kişi yaralandı. Kavgaya karışan yaralı grup hastaneye giderken polis ekibi arkalarına takılınca tabancayı yola attılar.

Kavga; önce Nasuhi Caddesinde Ofis kavşağına yakın mesafedeki kafede başladı, ardından Derme Sokak içerisindeki kafenin önünde devam etti. 22.00 sıralarındaki olayda tabanca ile ateş edilmesi sonucunda Gökhan G. yaralandı. Gökhan G. arkadaşları tarafından bir pikapla Atatürk Caddesi'ndeki özel bir hastaneye götürülürken, peşlerine  polis ekibi takıldı. Polis ekibinin takıldığı araç İnönü Caddesi PTT binasının karşısından geçerek, araçtan bir tabancaı yola atıldı.

Yaralı şahıs ise, kaldırıldığı özel hastanede ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen Erol İ. ve Ahmet A.’yı arıyor.

Polis ekipleri PTT karşısında yola atılan tabancaya el koyarken, Derme Sokak'ta ise boş kovan topladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

olay1

olay2

olay3a

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • fbay (7 yıl önce)
    gelişen yeni türkiye gençliği
    0
    0
    Yanıtla
  • Beko Bornova (7 yıl önce)
    Memeleketimizde olmaması lazım üzülüyoruz bu tür olaylara ALLAH sabır versin insanlarımıza nediyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (7 yıl önce)
    Ne güzel memleketim
    0
    0
    Yanıtla
  • emre (7 yıl önce)
    Malatya iyiden iyiye teksasa döndü denetimler sıklaştırılmalı her araba didik didik aranmalı her şahıs didik didik aranmalı başka türlü bu olayların önüne geçilemeyecek gibi duruyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Yapanların en ağır ceza alması gereken bir durum malatya son yıllarda butur olaylarin artması vatandaşlardan huzursuzluk yaratıyor
    0
    0
    Yanıtla