SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada Yoldan Geçen Genç Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-02-06 03:32:41
Silahlı Kavgada Yoldan Geçen Genç Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Kafe içinde başlayan ve caddede devam eden kavgada pompalı tüfek ile ateş açılması sonucunda  bir genç yaralanırken, bir kişi de dövülerek hastanelik edildi.

Olay, Pazar akşamı saat 20.00 sıralarında Nasuhi Caddesi'nde meydana geldi. Buradaki bir kafe içinde başlayan, cadde ile Derme Sokak üzerinde devam eden olayda Hamit Ö. dövülerek yaralanırken, pompalı tüfek ile ateş açılması sonucu da, caddeden geçmekte olan 17 yaşındaki  Umut B. B. ise saçmaların kaşına ve koluna isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olaya karışan O.A. adlı şüpheli bir taksiyle kaçarken, darp sonucu yaralanan Hamit Ö. ile saçma isabet eden Umut B.B. ise Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Polis ekipleri firar eden şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Soruşturma devam ediyor.

TECDE'DE EVE SİLAHLI SALDIRI..

Öte yandan, 00.15 sıralarında da Tecde Mahallesi Kerem Sokakta bulunan bir eve silahla ateş açıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda ev isabet alırken, olay yerine bir otomobille gelen saldırganlar kaçtı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Mert Korkmaz (6 yıl önce)
    Yıllardır yazıyoruz hepsi boş. Kimsenin tinladigi yok. Herkes belinde silah geziyor. Oh ne ala. Kimseyi takan yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuna (6 yıl önce)
    Malatya malatya bulunmaz eşin şeysi türkülerde kaldı artık.. Bu ne be!
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Malatya'daki olaylara dikkat edin hep bazı cafelerde meydana geliyor nedenini hiç kimse üstüne almıyor gençlerimiz kim vurduya gidiyor BELEDİYE BAŞKANLARI BU CAFELERE NEDEN RUHSAT VERİYORSUNUZ BU KADAR CAFE NORMAL DEĞİL HER TARAF CAFE VERMEYİN ARKADAŞ RUHSAT KAMU YARARINA İŞLER YAPIN BU İŞLER KAMUYU ZARARA SOKUYOR EMNİYET ZOR DURUMDA BIRAKILIYOR KÜMELEŞİYOR GENÇLER TOPLUMUN PİSKOLOJİSİ ŞİDDET İLE BOZULUYOR BIRAKIN ARTIK BU SORUMSUZ DURUŞUNUZU.KAÇ GENÇ DAHA ÖLECEK Kİ SİZİN SORUMLULUK DUYGUNUZ ORTAYA ÇIKSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • ah malatyam (6 yıl önce)
    en güvenli sehirlerden birisi olan malatyanın haline bakın bu pisliklerin yüzünden memleketimizi terk edeceğiz...emniyet bu işlere tedbir almalı böyle gitmez...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Türkiye'nin her yerinde artık fuhuş, uyuşturucu, cinayet yani kısaca asayiş haberleri alelade bir hal aldı. Bir yandan emniyet görevlilerinin duyarsızlığı öte taraftan mevcut hukuki yaptırımların yetersizliği hadiseleri büyütüyor. Sözde cezai yaptırımlar ıslah ve cezadan ziyade teşvik edici vaziyette. Denetimli serbestlik uygulamasının işlevsizliği ortada iken suçluyu ödüllendiren bu sistemin hala devam ettirilmesi anlaşılır gibi değil. 1950 den sonra başlayan içgöç ve kırsaldan kente göç dalga dalga büyürken 60 yıldır bu mesele kontrol altına alınamamış, işsizlik, kültürel çatışma ve benzeri bir çok sorun göz göre göre kapımızı çalmıştır. Şimdi ülkemizin gençleri istenmeyen işlerle meşgul olup rahatlıkla suç işler hale gelmiştir. Geçen hafta AK Parti binasına taş atıldığı için binanın önünde o günden itibaren polis ekip otosu konmuştur. Ama Malatya'nın suç mahalleri olarak bilinen yerlerde her gün çeşitli olaylar yaşanmasına rağmen emniyet güçleri bu mahallere uğramamakta. Yani bu olayların durmaması, hatta artması için çaba gösteren bir yapının mevcut olduğuna inanıyorum. Bu şekilde halkımızın devlete olan inancı ve güvenini zedelemek isteyen bir terör yapısı hala devlet içerisindeki uzantıları işleri aksatarak kullanıyor. Kısaca kaybettiğimiz gençler, kaybettiğimiz insanlar, kaybettiğimiz Malatya, kaybettiğimiz Türkiye.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    dışarıdan gelen başı boş insanlar malatyayı terk etseler ne güzel olur..şehri mahvettiler ..hep birlikte bimere dilekçelerimizi yazalım asayişin düzelmesi için vali emniyet hiç bir iş yapmıyor ...belki ilgilenirler
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    şaşırdık mı ? hep aynı nakarat
    0
    0
    Yanıtla
  • hikmet (6 yıl önce)
    siznerelisiniz batılımı bir olay çıkan mahallere gidin emniyettende sorun olay çıkaranlar nereliymiş öyle önyargıyla insanlara suç atmak kolay bunun bide allaha verilen hesabı var yabangülü kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • Yabangulu (6 yıl önce)hikmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ben has Malatya lim ben neyin ne oldugunu iyi biliyorum gerek yok bu mersinde de istanbuldada hep ayni tur ben günahimi cekerim diğer tarafta siz boyle insanlar yetiştirdiğiniz icin nasil hesap vereceksiniz merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (6 yıl önce)
    Bu haberler malatya'dan mı geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersyil (6 yıl önce)
    'ne oluyor bize....
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (6 yıl önce)
    Polis onlem almiyor. O mahallede hep olay oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yabangulu (6 yıl önce)
    Malatya teksas oldu maşallah eskiden böyle miydi doğulunun nerde boş beleşi varsa buraya geldi guzelim yeri mahvettiler mersin İstanbul'dan bir farki yok silah esrar eroin fuhus her pislik var Malatya nin yerlisi kalmadi bizimde elimizden gelse gitcez bunlarla yaşanmaz.
    0
    0
    Yanıtla