SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavganın Altından Fuhuş Çıktı!..

A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe Yeşilevler 1. Blokta geçtiğimiz “Fuhuş” anlaşmazlığından kaynaklandığı belirtilen ve 3 kişinin tabancayla vurulduğu olayın aydınlatıldığı bildirildi. Malatya’ya fuhuş için Gaziantep’ten gelen “yabancı uyruklu” kadınlarla ilgili anlaşmazlık yüzünden meydana geldiği belirlenen olayın “Gaziantep tarafını oluşturan” firari 6 zanlısının, Gaziantep’te 5 tabancayla ele geçirildikleri bildirildi.

APARTMANDA SİLAHLI KAVGA..
Yeşiltepe Yeşilevler 1. Blok 7. Kattaki 31 no’lu daire ile blok önünde geçtiğimiz hafta Cuma günü saat 15.30 sıralarında meydana gelen olayda; kavgacıların Malatya grubunu oluşturdukları öğrenilen 23 yaşındaki Ahmet T., 23 yaşındaki Mehmet A. ve 31 yaşındaki Osman S. tabancayla çeşitli yerlerinden vurularak yaralanmışlardı. Olaya Malatya grubundan yaralanan 3 şahıs ile Yusuf D. ve Veysel Ö.’nün yanı sıra Gaziantep’ten geldikleri öğrenilen Mehmet M., Murat M., Hasari Ş., Yakup Ş., Kenan T. ve Murat T.adlı şahısların da karıştıkları, bu şahısların olayın hemen sonrasında kaçtıkları belirtilmiş, olay yerinde 16 adet boş kovan bulunmuştu.

Olayın, yabancı uyruklu bazı kadınların fuhuş ticareti ile ilgili olduğu öne sürülmüştü.

GAZİANTEP’TE OPERASYON..
23 Aralık Cuma günü meydana gelen olayın ardından, 3 kişiyi yaraladıktan sonra kaçan zanlıların Gaziantep’ten geldikleri belirlenince, Malatya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri Gaziantep polisi ile ortak operasyona girişti.

Malatya’daki olaya karışan Mehmet M., Murat M., Hasari Ş., Yakup Ş., Kenan T. ve Murat T.adlı şahısların, suçta kullandıkları çeşitli çap ve markalarda toplam 5 tabanca ile 26 Aralık Pazartesi günü Gaziantep’te ele geçirildiği bildirildi.

Bu şahısların, “Gasp, Hırsızlık, Zorla Adam Kaçırma, Fuhuşa Aracılık” gibi suçlardan poliste kayıtlarının bulunduğu öğrenildi. Bu şahıslardan Mehmet M. hakkında 4 yıl 3 ay, Murat M.hakkında ise 3 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve bu nedenle arandıkları da belirlendi.

8 TUTUKLAMA..
Polisin operasyonun kapsamında; Cuma günkü olayda yaralanan 3 şahsın da aralarında bulunduğu Malatya ikametli 5 zanlı ile Gaziantep’te yakalanan 6 zanlı ve olaylarla ilgisi olduğu saptanan Gürcü kökenli 36 yaşındaki Tamar K.adlı kadın, adliyeye verildiler.

Olayda yaralanan Ahmet T., Mehmet A. ve Osman S. ile Gaziantep’te yakalananlardan Mehmet M., Hasari Ş., Yakup Ş., Kenan T. ve Murat T. adlı şahıslar hakkında tutuklama kararı verildiği, diğer şahısların tutuksuz yargılanacakları öğrenildi.

İDDİA..
İddiaya göre; “fuhuş” yapmak üzere, Gaziantepli grupla bağlantılı Tamar K.adlı kadın, yine Gürcistan uyruklu 2 kadınla birlikte Malatya’ya geldi ve Yeşilevler 1. Blokta daire kiraladı.

Kadınların Malatya’ya geldiğini öğrenen bazı kişiler ise, bu kadınların kendilerinin korumasında fuhuş yapmaları için baskı kurmaya çalıştılar ve bu durumdan kadınların bağlantılı olduğu Gaziantep grubunun haberi oldu. İki grubun elemanları, olaydan kısa bir süre önce biraraya geldiler ve daha sonra “konuşmak- anlaşmak” üzere, kadınların kiraladığı dairede buluşmak için randevulaştılar. İddiaya göre, Gaziantep grubu adına Malatya’daki şahıslarla konuşan Mehmet M., Gaziantep’ten “adamlarını” getirerek, pusu kurdu. “Anlaşma” için daireye gelen Ahmet T. ve Mehmet A. daire içerisinde, Osman S. ise apartman önünde vuruldu. Şahıslar bu olayın ardından Gaziantep’e kaçtılar.

Tamar K.adlı kadın, çatışmayla ilgili olarak yakalanan grupla birlikte adliyeye verilirken, çatışmadan hemen sonra ifadeleri alınan ve Gürcü uyruklu oldukları belirtilen 2 genç kadın ise daha önce serbest bırakıldılar.

FOTOĞRAFLAR: Gaziantep'te yakalanan zanlılardan ele geçirilen silahlar (üstte). Kavganın nedeni olduğu öne sürülen Gürcü kadın Tamar K. (üstten 2.). Silahlı kavganın Gaziantep'te yakalanan zanlıları adliyeye gönderilirken (üstten 3.). Kavganın Malatya'da yakalanan zanlılarından 2'si adliyeye götürülürken (altta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız