SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgaya Polis Müdahalesi

0
Güncellendi - 2018-09-17 22:41:25
Silahlı Kavgaya Polis Müdahalesi
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra Cengiz Topel Caddesi'nde iki grup arasında çıkan ve silah kullanılmak istenen kavgaya müdahale eden polis, olayın büyümesini engelledi. Olay yerinde 1 pompalı tüfek ve 1 bıçak ele geçerken, 3 şüpheli gözaltına alındı.

KÜFÜRLEŞME VE KAVGA..

Olay Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece yarısından sonra, saat 03.00 sıralarında Cengiz Topel Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, küfürleşme yüzünden 2 grup arasında kavga çıktı. Kavgacılarda pompalı tüfek ve bıçaklar bulunduğu görgü tanıklarınca ifade edilirken, kavga ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gitti. Araya giren polisler kavgacıları ayırırken, bir şahısta bıçak buldu. Kavgacılardan birinin de, caddede park halinde bulunan bir otomobilin altına attığı pompalı tüfek de ele geçirildi.

Pompalı tüfek ve silaha el konurken, polis 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

SİLAHLI SALDIRI..

Bu arada, Yeşiltepe Fatih Mahallesi'nde akşam ve gece yarısından sonra iki eve pompalı tüfekle ateş açıldığı bildirildi. 00.50 sıralarında meydana gelen ikinci saldırının ardından bölgeye giden polis ekipleri, iki şüpheliyi 2 adet pompalı tüfekle birlikte yakalayarak gözaltına aldılar.

KÖYDE BIÇAKLA YARALAMA..

Öte yandan, merkeze bağlı kırsal Fatih Mahallesi'nde (köyünde) çıkan kavgada da bir kişinin bıçakla ağır yaralandığı bildirildi. Malatya'da özel bir hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ağır olması nedeniyle, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildiği öğrenildi. Jandarma bölgesindeki bu olayla ilgili soruşturmaya başlandığı öğrenildi.

ORDUZU PINARBAŞI'NDA 2 SİLAH..

Diğer yandan, akşam saatlerinde Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı'nda ve giriş- çıkışında denetim yapan polisler, iki ayrı şahısta iki adet ruhsatsız silah buldular. Şahıslar gözaltına alındı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Cengiz Topel Caddesi'ndeki olaydan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • bosver (5 yıl önce)
    gün dolmadan hep aynı haberler yazık hergün yaralama sıkma ne kadar özenti bi millet war gardaşım abem . hele bakın kim gelmiş abem gelmiş değişik değşik sosyal medyada resimler sorsan delikanlı cebinde sigara parası yok iş yok güç yok ortada boş boş gezen elinde tesbih birine gider boşuna boşuna sıkar etiket için yatar 3 5 ay çıkar ben ceza yattım vah memleketim vah nerde o eski malatya nerde o eski malatya delikalıları
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Güzelim Malatya'yı Ne Hale Getirdiler Teksasa Dönmüş Herkesin Elinde Belinde Arabasında Silah, Sayın Malatya Emniyet Müdürüm Ve Sayın Valim Lütfen Aramaları Sıklaştırın İnsanların Yaşamı Bukadar Ucuz Değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir bosch (5 yıl önce)
    Memlekette bu vakaları görüp okuyup yorum yapmak inanın İnsan olarak kelime bulamıyoruz Gecenin üçünde guruplar olay çıkarmışsa DÜŞÜNDÜRÜCÜ...
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Silah.basina.5.yil.ceza.vereceksin.vatandaslara. Ornek.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Huzur kentiii. :)
    0
    0
    Yanıtla