SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kovalamacanın Yaralısı da Meçhul, Faili de!..

0
Güncellendi - 2018-07-29 06:13:04
Silahlı Kovalamacanın Yaralısı da Meçhul, Faili de!..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen silahlı kovalamacada 1 kişi yaralandı. Bacağından vurulduğu öğrenilen yaralı kayıplara karışırken polis şimdi hem yaralıyı hem de vuran şahsı arıyor.

Olay, Cuma gününü Cumartesi'ne bağlayan gece 23.00 sıralarında  Yeşiltepe semti Yeşilkaynak Mahallesi Katık Sokakta meydana geldi.  Görgü tanıklarının iddiasına göre, biri kadın 2 kişiyi silahla kovalayan bir kişinin ateş açtığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Olayda bacağından yaralandığı öğrenilen şahsın beraberindeki kadın ile bir eve sığındığı ve sonrasında buradan da kaçarak kayıplara karıştığı öğrenildi. Polis, yaralı şahsın gidebileceği tüm hastaneleri mercek altına alırken olayı gerçekleştiren zanlının da kimliğinin belirlenmesi için inceleme başlattı.

Olayın gerçekleştiği sokak ve yaralı şahsın sığındı evin bahçesinde yapılan incelemelerde kan izlerine rastlanılırken çevrede çok sayıda boş kovan bulundu.

Olaya karışan 3 kişinin de kayıplara karıştığı olayla ilgili polis ekiplerinin başlatmış olduğu çalışma sürüyor.

Bu arada olaydan bir süre sonra, olay yerine yakın olan eski Asker Hastanesi civarında eli bıçaklı bir kadının dolaştığı ihbarı üzerine çevreyi araştıran polis ekipleri, kadına rastlayamadı.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • alican (5 yıl önce)
    Şikayet etmekten bıktık lakin artık polisede güvenmiyoruz açıkçası .Allah sonumuzu hayreylesin.Namuslu insanları namussuzlardan korumak için rozet takanlar malesef mışıl mışıl uyuyorlar.Bu akşam topsöğüt üst geçidinnin hal binasına doğru yününde bir sürü ayyaş sabaha kadar son ses müzik açıp kendileride koro halinde eşlik edip en az elli kez ateş edildi.ateşli silahlar eşliğinde naralar atıp merkepler gibi anırarak malesef bizi uyutmadılar.Hadi hayırlısı malatyam Allaha emanetiz artık gidip sesini çıkarsan ya sen onları vuracaksın yada onlar seni...Keşke bu memlekette namuslu vatandaşların canıda namussuzlarınki kadar değerli olsa..Neyse maaşları çekip harcayın umarım hakediyorsunuzdur sayın emniyet müdürü.vali belediye başkanları.Vatandaşlar mutlu,huzurlu daha nediyeyim.Her taraf silah bıçak psikopat dolu.Kendinize dikkat edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga (5 yıl önce)
    millet aklı sıra isim yapma peşinde zaman artık bilgi ve maddiyat gücü varsa en iyisi sensin ikisi sende olduğunda kralsın,serserilikden kimseye fayda gelmez,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Göz mü yumuluyor.... arabayla akşamları insanlar rahatsız ediliyor... Modifiye arabalar la....
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    1-2 kişiyi daha vurur öldürürse çıkar piyasaya ama olan ölene olur
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    texas malatyamıza hoşgeldiniz yeni dönemde işte karşınızda Malatya....
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Malatya da terör yok ama anarşi kol geziyor.
    0
    0
    Yanıtla