SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Olaylarda 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2017-07-09 04:24:56
Silahlı Olaylarda 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Cuma akşamı ve gece TOKİ ile Melekbaba Mahallesi'nde meydana gelen ayrı olaylarda toplam 3 kişinin silahla yaralandığı öğrenildi.

İlk olay TOKİ Karagöz 1+1 evleri 11. blok civarında saat 20.45 sıralarında meydana geldi. Buradaki kavgada silahla ayağından yaralanan ve kimliği öğrenilemeyen 33 yaşındaki bir şahıs Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, polis olayın faili olarak E.C.Ç. adlı şahsı aramaya başladı.

İkinci olay 23.45 sıralarında Melekbaba Mahallesi'nde meydana geldi. Bir araçtaki 2 kişiye pompalı tüfekle ateş açıldı. Kimlikleri hakkında bilgi verilmeyen yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, polis olaya karıştıkları gerekçesiyle E.K. ve H.K. adlı şahısları yakalamaya çalışıyor.

Bu arada, 02.30 sıralarında Karagöz Caddesi bölgesinde dolaşan bir otomobildeki şahısların silahlı olduğu ihbarı üzerine, çevrede araştırmalarını sürdüren polis, söz konusu aracı bir süre sonra yakaladı ve şahıslardan birinde silah bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Karadeniz (6 yıl önce)
    malatyada her gencın belınde sılah pıcak hepsı mafya herkesı haraca baglama ceza kesme olayları v.b gıbı tehtıtler ve emnıyetın bıldıgı halde dokumaması
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    malatyada emniyet çok şükür yok haberleri okuyoruz malatya dışında bu tür olaylar yok maalesef emniyet el atmıyor ve herkes hesabı kendi sorar oldu mafiya dönemine doğru ilerliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer türk (6 yıl önce)
    Ne yazıkki Malatya'mız artık güvenli bi şehir değil sokaklarda polisten çok serserilerin hakim bi örnek malatya merkezi PTT de arkasın 3 gün önce bi kavga çıktı 10 dak sürdü hatta biri silah çekti araya girdiler ateşlemedi ama nedense Malatya'nın kalbi denen yerde polis Yok diğer cadde sokakları siz düşünün sanırım emniyetteki müdürlerimizin koltukları çok rahatki hiç çıkmazlar dışarı malatya halkı Allah'a emanet
    0
    0
    Yanıtla