SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Şahıslar Polisle Kapıştı..

A- A+ PAYLAŞ

Tandoğan Mahallesi Çevreyolu civarındaki boş arsada saat 20.50 sıralarında bir grubun silahla rasgele ateş ettiğini gören polis ekibi, müdahale sırasında silahlı karşı koyma ile karşılaştı.

Edinilen bilgiye göre; bir grubun silahla ateş ettiğini gören ekipte görevli M.H.G., H.C. ve Ş.O. adlı polisler, gruptaki şahıslar 24 yaşındaki B.E., 37 laşındaki M.A. ile 20 yaşındaki E.B. ve açık kimliği belirlenemeyen M.adlı şahısların silahlı direnişiyle karşılaştılar. Polislere küfrettikleri, ellerindeki silah ve bıçakla karşı koydukları belirtilen şahıslara yapılan müdahale sırasında 1 adet tabanca, 1 adet kuru sıkı tabanca, 5 adet bilyeli fişek, 1 bıçak, 9 boş kovan ele geçirilirken, şahıslardan B.E. ve M.A. yakalanabildi. E.B. ve M. Adlı şahıs ise kaçtı.

“Görevli Polis Memurlarına Mukavemet, Meskun Mahalde Silah İle Ateş Etme” suçlamasıyla adliyeye verilen 2 zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, firari 2 şahıs aranıyor.

Öte yandan, Sancaktar Mahallesi Mutlu Sokakta da, saat 20.30 sıralarında evine gitmekte olan 28 yaşındaki S.Ö., tabancayla açılan ateş sonucu sol bacak dizaltından yaralandı ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı, ateş eden kişi ya da kişileri görmediğini söylerken, polis olayla ilgili araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız