SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırgan Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:26:55
Silahlı Saldırgan Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki grubun kavgasında silahla bir kişiyi yaralayan saldırgan yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevine konuldu.

Malatya  merkez Beydağı Mahallesi İman İskan Evlerinin önünde meydana gelen olayda, iki grup arasındaki kavga olayında tabanca ile ateş açılması sonucunda M.D. (37) adlı şahıs ayak kısmından yaralanmış ve olay yerine giden ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Olayda silahla ateş açan Ç.Ö. (28) ise kaçarak izini kaybettirmişti.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan araştırma sonucunda Ç.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.

Toplam 26 ayrı suçtan kaydı bulunan ve Batman nüfusuna kayıtlı olan Ç.Ö., sorgusunun ardından sevk edildiği Adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olayın, alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı iddia edilirken, yaralanan  M.D.’nin ise 10 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

HATUNSUYU'NDA..

Öte yandan, Cuma sabaha karşı Hatunsuyu'nda bir kişi ateşli silahla yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın nedeni, tarafları ile ilgili olarak yetkili makamlarca bilgi verilmediği gibi, olay daha önceki olaylarda olduğu gibi Polis ve Jandarma'nın vukuat raporlarında da yeralmadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız