SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırgan Yakalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:31:42
Silahlı Saldırgan Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl binalarının bulunduğu cadde üzerinde yarım kırma av tüfeği ile havaya ateş açarak kaçan şüpheli şahıs yapılan operasyon sonucunda yakalandı.

Malatya merkez Perşembe günü akşam 18.30 sularında gerçekleşen olayda bir kişi  Halep Caddesi üzerinde BDP ve DBP İl Başkanlıklarının bulunduğu iş merkezinin 30-40 metre uzaklığında karşı kaldırımda yarım tek kırma av tüfeği ile havaya ateş açmış ve polis ekiplerini alarma geçirmişti. Olayda zarar gören kişi yada işyeri olmamıştı.

Emniyete bağlı birimlerin yaptığı ortak çalışma sonucunda çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera görüntülerinde eşgali belirlenen şahısın yakalanması için geniş çaplı soruşturma yürütüldü. Ekipler olayın şüphelisi olarak M.T. adlı şahısı kısa sürede belirledi.

Ekipler,  olaydan sonra ve dün gece boyunca şahısı yakalayabilmek için şehir merkezinin çeşitli noktalarında çalışma yürüttü.

Emniyet birimlerine bağlı ekipler, M.T. adlı şahısı Cuma sabaha karşı saat 03.00 sularında Gündüzbey’de yakalayarak gözaltına aldı.

Sorgusunda olayı uzun süreden beri alacağı paraları alamaması nedeniyle bunalım yaşaması üzerine gerçekleştirdiğini, herhangi bir siyasi amacının bulunmadığını, söz konusu caddede bulunan siyasi partilere karşıda saldırı girişiminin olmadığını söylediği öğrenildi.

Asayiş Şubesine teslim edildikten sonra Adliyeye sevk edilen şüpheli, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız