SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:47:47
Silahlı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da eğlence merkezinde kullanılmayan boş bir odada bir kişi av tüfeği ile ayağından yaralandı.

Olay, Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki eğlence merkezlerinin bulunduğu binada meydana geldi. Binanın üst katında kullanılmayan boş bir odada meydana geldiği iddia edilen olay da, Mahmut V. (20) yaşındaki şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı av tüfeğinin ateş alması sonucunda bacağından hafif şekilde yaralandı.Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

OTOPARKA SİLAHLI SALDIRI..

Geçtiğimiz hafta, iki aile arasında çıkan kavgada 6 kişinin tabanca ve av tüfeğiyle vurularak yaralandığı Salköprü Mahallesi'ndeki otoparka dün gece de av tüfeğiyle ateş açıldı.

Bir oto kiralama şirketinden kiraladıkları ve plakasını söktükleri araçla saat 23.00 sıralarında otoparka gelen 4 kişi tarafından av tüfeğiyle ateş açıldığı bildirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganlar kaçtılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız