SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı Anı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tartıştığı gruptan 2 kişi ve o sırada caddeden geçen biri çocuk 3 kişi olmak üzere toplam 5 kişiyi yüzlerce kişinin gözleri önünde tabanca ile yaralayan şahsın ateş etme anı ve sokakta yaşanan panik, bankanın güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Malatya merkezde 2 Eylül 2008 tarihinde meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma esnasında belindeki tabancasını çıkararak ateş açan A.K., tartıştığı gruptan Hacı Ahmet K. ile Bülent U. ile o esnada kaldırımda yürümekte olan yüzlerce kişiden Selma B. ve 5 yaşındaki oğlu Berke ile Hacı Bekir D.'yi yaralamıştı.

Olay polis vukuat raporunda şöyle anlatılmıştı:

Olay, Polis Vukuat Raporu’nda da şöyle yeraldı:

“02/09/2008 günü saat:14.30 sıralarında haber merkezinin yukarıda belirtilen adreste silahlı kavga olduğunu bildirmesi üzerine, olay yerine giden görevlilerimizce, müşteki H. M. K., müşteki/şüpheliler ve şüpheli arasında kavga olayı olduğu, şüphelinin üzerinde bulunan taşıma ruhsatlı tabanca ile olay sırasında ateş ettiği, H. M. K. sol ayağından, H. B. D. sol ayağından, S. B. sol bel boşluğundan, S. B. oğlu olan mağdurun sol kol dirsek kısmından silahla yaralanmış olduğu tespit edilmiş, müştekiler S. B., R. B. G. ve H. B. D. olayla alakası olmadığı ve tesadüfen olay yerinden geçmekte oldukları tespit edilmiş, S. B. hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin hayati tehlikelerinin olmadığı dr.raporlarından anlaşılmış, şüpheli C.Savcısının talimatıyla gözaltına alınmış, diğer şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra salıverilmişler, olay yerinden bulunan 5 adet kovan ile şüpheliden elde edilen 1 adet Taurus marka TSH 01269 seri numaralı taşıma ruhsatlı silah ve bu silaha ait 10 adet 9 mm.çapında MKE yapımı fişek, 1 adet şarjör, üzerinde kana benzer leke olan mendil ve B. U. ayağında bulunan üzerinde mermi giriş deliği bulunan spor ayakkabı ele geçirilerek muhafaza altına alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir.”

Valilik binasına 25 metre uzaklıkta meydana gelen olayın bir bankanın güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği belirlendi.

Saldırgan A.K.'nin tartıştığı kişileri tabanca ile kovalayarak ateş açmasının güvenlik kamerasına yansıdığı ve görüntülere Cumhuriyet Başsavcılığı'nca el konulduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız