SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı Son Anda mı Engellendi?

0
Güncellendi - 2017-12-06 04:36:03
Silahlı Saldırı Son Anda mı  Engellendi?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Asayiş ekiplerinin, şüphe üzerine durdurduğu 2 kişinin üzerinde yüz maskeleri ile birlikte pompalı tüfek elde edildi. Polisin dikkati 2 şüphelinin muhtemel bir pompalı tüfekli saldırısı son anda engellenmiş oldu.

-Ekip şüphe üzerine durdurdu

Saat 21.00 sularında Şeyh Bayram Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerinde  devriye gezmekte olan Asayiş Şubesi ekibi, kaldırımda yürümekte olan 2 kişiden şüphelenerek durdurdu.  2 kişinin ekibe yönelik hareketlerinden de iyice şüphe duyan ekip, şahısların üst aramasını yaptı.

-Silah, yüz maskesi ve eldiven

Her ikiside alkollü olan ve isimlerinin Y.Ç. ile N.K. oldukları tespiti yapılan 2 şüphelinin üzerinden 1 adet pompalı tüfek ile birlikte her iki şahıstan da yüz maskesi ve eldivenler bulundu. Şüphelilerde ayrıca 57 adet ise dolu fişek elde edildi.

-Olası bir saldırı engellendi

Pompalı tüfek ve beraberinde 57 dolu fişek ile birlikte tanınmamak için yüz maskesi ve el sıvabı (parmak izi ve barut izi)  bırakmamak içinde yanlarında eldiven bulunduran her iki şüphelinin de bölgede bjr adrese saldırı için gittikleri olasılığı değerlendirilirken, şüpheliler bu konuda herhangi bir bilgi vermediler.

-Geniş çaplı soruşturma

Şüpheliler beraberinde yakalandıkları silah ve malzemeler ile birlikte Asayiş Şubesine götürüldüler. Her iki şüpheliyle ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polisler, şüphelilerin hasım oldukları  kişi veya kişilere yönelik olarak da araştırma yürütüyor.

Soruşturma devam ediyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yavuz44 (6 yıl önce)
    helal olsun polisimize olay olmadan önlemiş tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalım (6 yıl önce)
    pompalı tüfeklerin satışına izin vermeyin lütfen bunun için bir yasa çıkması lazım 500 lirası olan rahatlıkla alıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    türkiyede cezalar çok basit yargı tecrübesiz ..Hal böyle oluncada mafya gasp tehdit ve psikobatlarda bunu fırsat bilerek istedikleri gibi atını koşturuyolar.inanın çarşıda esnafım bir sürü psikobat geliyo polis çağırmaya korkuyoruz çünki 2 saat sonra gelip biyerimize bıçağı sokup gider bütün hayatımız alt üst olur Allah hepimizin yardımcısı olsun Allahın adaleti en iyisidir şaşmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    Yeni Türkiye....Yeni Türkiye... Sokakta pompalı ile dolaşan asalakların Türkiyesi !!!
    0
    0
    Yanıtla