SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı ve Hırsızlık Olaylarına 4 Tutuklama

0
Güncellendi - 2020-05-07 00:46:54
Silahlı Saldırı ve Hırsızlık Olaylarına 4 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

İki ayrı olayda 2 kişinin silahla yaralanması ve ayrıca muhtarlık ofisine yönelik silahlı saldırı olaylarının faillerinin polisin operasyonları sonucu yakalandığı bildirildi. Bir hırsızlık olayının da aydınlatıldığı belirtilirken, olaylarla ilgili yakalanan 8 şüpheliden 4'ünün tutuklandığı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğü, silahlı saldırılar ile hırsızlık olayına yönelik operasyonlarla ilgili şu bilgiyi verdi:

"Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilimizde gerçekleşen kasten yaralama, mala zarar verme ve hırsızlık olaylarına yönelik yapılan operasyonlar sonucunda;

1-04.05.2020 günü saat 20.30 sıralarında Orduzu Mahallesi Muhtarlığı çalışma ofisine karşı gerçekleştirilen Mala Zarar Verme olayı ile ilgili olarak olayın şüphelileri A.A. ve A.S. isimli şahıslar yakalanmış, şüpheli A.S. tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

2- 04.05.2020 günü saat 18.00 sıralarında Yeşilkaynak Mahallesi Namık Kemal Caddesi Sıhhat sokak girişinde meydana gelen kasten yaralama olayının şüphelileri N.T. ve V.T. isimli şahıslar yakalanmış, adli mercilere çıkarılan iki şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Ayrıca olayda kullanılan 2 adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir.

3-02.05.2020 günü saat 01.30 sıralarında Yeni Hamam Mahallesi Ayakkabıcılar Sokak içerisinde 15.000 TL değerinde malzemenin çalınması olayı ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde olayıp şüphelileri M.K., M.B. ve Ö.T. isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şahıslar yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmiş, şüphelilerden M.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

4-05.05.2020 günü saat 21.00 sıralarında Dabakhane Mahallesinde meydana gelen Kasten Yaralama olayını gerçekleştiren şüpheli Ş.Ö. ekiplerimizce yakalanarak tahkikatı devam etmektedir.

Yapılan operasyonlar onucu 8 şüpheli yakalanmış, 4 şüpheli tutuklanmış, olaylarda kullanılan 2 adet pompalı tüfek ele geçirilmiş, ayrıca Hırsızlık sonucu ele geçirilen malzemeler müştekisine teslim edilmiştir."

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Dabakhane Mahallesi'ndeki olay yeri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Sayın müdürüm ve polis memurlarından Allah razı olsun biz nasıl bu hale geldik anlamiyorum malatyamiz sakinlesmisdi af yasası çıktı hale bakın ben malatyadan evimi taşımak düşüncesine geldim doğduğum büyüdüğüm memleketimden bu insanlar af cikarmayla düzelmez gerçek kader mahkumu bunlar değil yanılmıyorsam 120 bin insanı bıraktılar yazık bizim ne günahımız var madur olalım sitrese girelim malımı calsinlar memleketimde tedirgin evimde tedirgin olayim eşimle sokağa cikamayayim ben bir vatandaş olarak gerçekten çok tedirginim
    0
    0
    Yanıtla