SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırı ve Kundaklama..

A- A+ PAYLAŞ

İnşaat taşeronunun jeepini takip eden saldırganlar tabancayla ateş açtılar. Taşeron araçtan inip kaçarken, saldırganlar lüks aracı ateşe verdiler. Bu arada, Battalgazi ilçesinin Meydancık Köyünde de bir minibüse silahlı saldırıda bulunuldu.

GÜNDÜZ İNŞAATTAN KOVDU, GECE SALDIRIYA UĞRADI..
Lüks bir site inşaatının taşeronu olduğu bildirilen A.E., geçtiğimiz hafta sonunda jeepiyle evine giderken, arkasından bir otomobille takip edenlerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, daha sonra aracı ateşe verdiler.

Olayla ilgili olarak Jandarma tarafından şu özet bilgi verildi:

"10.02.2006 günü saat 21:45 sıralarında A.E (31 yaşlarında) isimli şahıs, kendisine ait 06 AP 2862 plaka Lincon marka Jeep ile Malatya-Yeşilyurt-Gündüzbey Kasabası istikametine seyir halinde iken, Mabetaş Beton Mevkiine geldiğinde arkasından gelen kırmızı renkli plakası tespit edilemeyen Tempra marka araç tarafından selektör yapılarak yaklaşıldığı ve durmaya yakın bir anda Tempra marka araçtan tabanca ile A.E.' nin içinde bulunduğu, araca 6 el ateş açıldığı ve A.E.' nin aracın sağ ön kapısından inerek araziye kaçtığı, aracın yanına gelen şüpelilerin 06 AP 2862 plakalı aracı yakarak olay yerinden Malatya istikametine doğru kaçtıklarını, olayın haber alınmasına müteakip yapılan araştırmada 10.02.2006 günü saat: 16.00 sıralarında Malatya-Merkez-Turgut Özal Caddesi Özalper Mahallesi ..inşaatında Taşeronluk yapan mağdur A.E., inşaata tanımadığı (3) erkek şahsın izinsiz olarak geldiğini, İnşaat bekçisi ile birlikte bu kişileri inşaattan çıkarmak istediklerini, bunun üzerine şahıslar ile aralarında tartışma çıktığını çıkan tartışma sonucunda sopa ile şahısları darp ettiğini ve şahıslar tarafından ölümle tehdit edildiğini, Kendisine ateş edenlerinde bu şahısların olduğunu beyan ettiği, olay yerinde yapılan incelemede (6) adet 9 mm çapında boş kovanın ele geçirildiğini, 06 AP 2862 plakalı aracın ise yakılarak kullanılmaz hale geldiğini, olayla ilgili tahkikata devam edildiğini."

MİNİBÜSE SİLAHLI SALDIRI..
Bu arada, Battalgazi ilçesinin Meydancık Köyünde de bir minibüse silahlı saldırıda bulunuldu. Olayla ilgili yakalanan ve "Adam Öldürmeye Teşebbüs"le suçlanan 3 zanlı ise, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar.

Olayla ilgili olarak Jandarma'dan şu bilgi verildi:

"12.02.2006 günü saat:17:30 sıralarında Battalgazi Merkez Meydancık Köyünden F.Y.(47 yaşlarında) Malatya istikametine seyir halindeyken köy yolu üzerinde kendisine ait 44 FE 466 plakalı Ford marka minibüsüne av tüfeğiyle ateş açıldığı olay sonrası şahısları takip ettiğinde olay faillerinin M.C.Ö. (31 yaşlarında), B.Ö.(27 yaşlarında) ve M.Ö.(21 yaşlarında) olduğunu gördüğünü ve faillerin olay yerinden kaçtıklarını araçta yapılan incelemede aracın ön ve ön sağ kapı camının kırılmış olduğu, araç üzerinde saçma izlerinin olduğu ve olay yerinde 30 adet boş kartuş ele geçirildiğini, olay faillerinin yakalanmasına müteakip C.savcısının talimatı ile ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldığı olayla ilgili tahkikata başlanıldığı."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız