SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2020-04-21 03:05:34
Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da park halindeki otomobilinin içerisinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 15.15 sıralarında Battalgazi ilçesi İskender Mahallesi Neşriyat Sokak'ta meydana geldi. Sokak içerisinde park halindeki otomobilin yanına gelen E.D., lafla sataştığı M.Ö'ye 2 el ateş etti. Açılan ateş soncunda bacaklarına mermi isabet alan M.Ö. yaralanırken, E.D. olay yerine geldiği araçla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayın gerçekleştiği sokak ve araç içerisinde detaylı inceleme yapan ekipler, şüpheli E.D.'nin kullandığı kiralık aracı terk edilmiş halde bulurken, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada, silahlı saldırının yapıldığı araçta bulunan bir şahısta da 27 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap ele geçirildiği bildirildi. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "19.04.2020 tarihinde meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olayında araç içerisinde bulunan ve incelenmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirilen şahsın yapılan üst aramasında, 27 adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte hap ele geçirilmiş olup konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır." denildi.

EV KURŞUNLAMA..

Öte yandan, Cumartesi gecesi meydana gelen ev kurşunlama olayının failinin belirlenmesinden sonra, bu şahsın işyerinde yapılan aramada 1 adet pompalı tüfek, 2 şarjör, 3 dolu kartuş ile poşet içerisinde metamfetamin adlı uyarıcı madde ele geçirildiği bildirildi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Silahla yaralamanın olay yeri ve araçtaki bir şahısta ele geçen haplar

FOTO: Ev kurşunlama olayının failinin işyerinde ele geçen tüfek ve narkotik madde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mahmut (4 yıl önce)
    Alışın arkadaşlar bu olaylara artık. Neden bu kadar şaşırıyosunuz anlamıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Sen sokağa çıkmayı boş ver de kardeş allah böyle hastalık veriyor biz akillanmiyoruz allah ıslah etsin vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Bugün okudum afla çıkıyor aynen böyle tartıştığı insanı öldürüyor devlet kişiye karşı işlenen suçları af etmemeli sadece devlete karşı işlenen yani kendisine karşı işlenen suçları af etmelidir.suc isleyeni tikacaksin kodese son saniyesine kadar yatacak diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (4 yıl önce)
    Sokaga cıkma yasagında bile bu memlekette böle bir olay oluyorsa vay halimize...
    0
    0
    Yanıtla