SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-07-22 01:28:56
Silahlı Saldırıda 1 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

YMS TESİSLERİ YAKININDA SİLAH SESİ İHBARI.. KANALBOYU'NDA SALDIRI.. Malatya'da yine hareketli bir gece yaşandı. Bir kişi silahla, bir kişi bıçakla yaralanırken, silahla ateş eden bir şahıs polis ekiplerinin sıkı takibi sonucu yakalandı. Orduzu Pınarbaşı'ndaki Yeni Malatyaspor Tesisleri'nin görevlilerinin silah sesi duydukları ihbarı da heyecan yarattı.

ÇIRMIHTI'DA SİLAHLA YARALAMA

Yeşilyurt ilçesinin eski merkezi Çırmıhtı'da Cuma günü akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir kişi tabancayla vurularak yaralandı.

Olay saat 20.00 sıralarında Çırmıhtı merkezindeki bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre alacak- verecek yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve S.D. adlı şahıs pompalı tüfekle ateş ederek Ahmet K.'yı yaraladı.  Mollakasım Mahallesi Cumhuriyet Meydanı'ndaki olayda ayağından yaralanan Ahmet K., Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, şüphelinin olaydan sonra bir otomobille Gündüzbey yönüne doğru kaçtığı öğrenildi.

Polis ekipleri, suçta kullanılan pompalı tüfeği olay yerinde buldular.

Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

KANALBOYU'NDA BIÇAKLI SALDIRI..

Kanalboyu Milli Eğitim Müdürlüğü önünde bir kişi bıçaklı saldırıya uğrayarak bacağından yaralandı.

Saat 22.30 sıralarındaki olayda, bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren 3-4 kişilik grubun Hastane Caddesi yönüne doğru kaçtıkları, 41 yaşındaki yaralının Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

MALATYASPOR TESİSLERİ YAKININDA SİLAH SESLERİ İHBARI..

Orduzu Pınarbaşı'ndaki Yeni Malatyaspor Tesisi görevlilerinin saat 22.30 sıralarında çevrede silah sesleri duydukları yolundaki ihbarının ardından, tesis daha önce silahlı saldırıya uğradığı için polis ekipleri süratle bölgeye gitti. Yapılan araştırmalar sonucu seslerin tesis yakınındaki piknik alanında yaş günü kutlaması yapan gençlerin attıkları maytap ve havai fişekten kaynaklandığı anlaşıldı.

SİLAHLA ATEŞ AÇAN ŞAHISLA KOVALAMACA..

Bu arada, saat 23.00 sıralarında Özalper Mahallesi Alsancak Caddesi Sezai Karakoç sokağından geçen bir araçtan silahla ateş edildiği ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri gitti. Silah kullanılan aracın plakasının saptanmasının ardından daha sonra Çevre Yolu'nda görülen araçla kovalamaca yaşandı ancak araç ara sokaklara kaçarak izini kaybettirdi. Araç bir süre sonra Zafer Mahallesi Hicazkar Sokağında parketmiş halde bulundu. Görgü tanıkları araçtan çıkan bir kişinin hızla uzaklaştığını polise anlatırken, adının E.A. olduğu belirlenen şahıs bir süre sonra Elmasuyu Caddesi'nde yakalandı.

Bu arada, silahla ateş edilen Sezai Karakoç sokağında yapılan araştırmada ise boş kovanlar bulundu.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Çırmıhtı'da silahla yaralama olayının olduğu kahvehane ve olay yerinde bulunan suç aleti pompalı tüfek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • gazi (4 yıl önce)
    malatyamız niye böyle oldu kısa ve öz doğudan gelen göç Malatya ya mızböy ledeğildi sakin mütavazibirşehirdi ama doğudan gelen göç etkilioldu
    0
    0
    Yanıtla
  • esnaf (4 yıl önce)
    çarşı pazar millet sahipsiz,,zabıta bekçi ve polisler in kendilerine hayrı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (4 yıl önce)
    Mualesef cezalar caydırıcı değil.Malatyada asayiş olayları tam gaz devam ediyor.Şu Malatyaspor tesislerine ve civarına da biraz daha özen gösterin.Lig başladığında takımımız burada ,özellikle yabancı oyuncular böyle bir olayla bir kez daha karşılaştığında,bunlardan nasıl bir performans bekleyebiliriz onu düşünün.Geçen yıl rezil olduk.Yapanlar mualesef kamuoyundan gizlendi.Tozu halı altına süpürerek ,temizlik yapılmış gibi gösteriliyor.Bu kişiler kamuoyunda belirlenseydi.Tekrarı olmaz.Takımlara,kurumlara saldırı hepimize yapılan saldırıdır.Affedilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Malatya kim ne derse desin güvenli bir şehir değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Olaylar denetimsizlikten ziyade ahlaki yozlaşma, işsizlik ve manevi sıkıntılardan kaynaklanıyor bence. Denetimler içinde kamera sayısı artırılırsa, herkesin parmak izi, dnası, yüz profili alınırsa (şu an için bu mümkün değil ama ilerde olacak) ve yaptırımlar caydırıcı olursa durumlar düzelir sanırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜLENT (4 yıl önce)
    Malatya malatya bulunmaz eşin.....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Aynı yerde aynı saldırı oluyorsa ve kaçabiliyorlarsa sıkıntı var demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Görevdeki emniyet müdürü geldiği günden beri söylüyorum arkadaşlar asayiş diye bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metee (4 yıl önce)
    Memleket Teksas olmuş nerde emniyet nerde jandarma onuda bırakın nerede devlet yazık güzelim şehir ne hale geldi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Serpil (4 yıl önce)
    EDİTÖR'den: Olay, festival açılış haberinde yeralmıştır. Ancak, olayı kimin başlattığı ile ilgili görgü tanıklarının farklı iddiaları nedeniyle bu kadar bilgi verilmekte yetinilmiştir. Olayın yeraldığı haberin linki aşağıdadır: http://malatyahaber.com/haber/ortak-bir-akilla-kayisiyi-gelistirecegiz/
    0
    0
    Yanıtla
  • mazlum (4 yıl önce)
    çarşının göbeğinde gerçek anlamda ne bekçi var ne polis var ne de zabıta var
    0
    0
    Yanıtla