SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-04-17 04:39:57
Silahlı Saldırıda 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir eğlence merkezine silahlı saldırıda bulunuldu. Olayda 1 kişi yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Antepli Sokakta bulunan bir eğlence merkezine sabaha karşı 04.15 sıralarında R. T. (24) tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Olayda açılan ateş sonucunda Yunus Emre Y. (27) yaralandı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı şahsın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı olayda Yunus Emre Y.'i silahla yaraladıktan sonra olay yerinde kaçan R. T. polis ekiplerince kısa süre yakalanarak gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ahmet genc (5 yıl önce)
    Bence de murat kardeşim haklı imanımız çok zaýıf
    0
    0
    Yanıtla
  • seco (5 yıl önce)
    Yahu şehir efsanesidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatyada asayiş sorunu yoktur!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Dinden imandan ibadetten yoksun yetişen neslin, ne haberi olacak ahlaktan, sevgiden, saygıdan, helal ve haramdan... Hayatı sadece mutfak ve tuvalet arasında bilen bu gençliğin oluşmasının sebebi ise dini ve dini inançları, hocaları ve camileri insanlara öcü gibi gösterip, Kur-an'ı Kerim'i yasaklatarak ezanı Türkçe okutma cüretini gösterenlerin akabinde 90.lı yılların sonuna doğru dini inanç ve ibadetlerle dalga geçen cahil cuhala cehaletinden başkası olamaz. Ey insanlar; oturun geçmişinizi bir inceleyin; büyükanne ve büyükbabalarınıza bir bakın, belki de Allah'ın rahmetine kavuşmuş olanlarınızı bir düşünün; üç aylar gelince nasıl bir telaşa bürünüp Oruç tutarak namazların sayılarını artırıp sürekli Kur-an okurlardı. Şimdi sorayım size ACABA BUGÜN RECEP AYININ KAÇI? diye. Ve Maalesef bilen çok ama çok az olacaktır. Şu gençliğe bir sorsak Kabe nerede diye, inanın ki Kudüs yada Medine diyenler bile çıkacaktır. VAHİM...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (5 yıl önce)
    Çocuklarımızı oradaki kitapçılara götürmeye korkar olduk.Bana göre kitapçılar o bölgeden taşınsınlar çünkü yeni cezmikartayimiz artık orası.
    0
    0
    Yanıtla