SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Kavgada 1 Ölü, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-11-13 05:17:54
Silahlı Kavgada 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Çukurdere Mahallesi'nde gece meydana gelen olayda, 2 kişi tüfekle açılan ateş sonucu yaralandılar. Yaralılardan biri kaldırıldığı hastanede öldü.

Edinilen bilgilere göre, akraba olan ve aralarında daha önceden husumet bulunan Sinan A. ile Metin Aladağ ve O.A.,  Sinan A.’nın evinin bulunduğu Çukurdere Mahallesi Gül sokakta karşılaştılar. Saat 22.15 sıralarındaki olayda sokak içerisinde başlayan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü . İddiaya göre, Sinan A. tarafından açılan ateş sonucunda Metin Aladağ ile O.A. yaralandı.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda bir apartmanın 4. katında bulunan daireye de saçma isabet etti.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılardan Metin Aladağ, bir yakınının aracıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, boynundan yaralanan O.A., daha sonra gelen ambulansla aynı hastaneye sevkedildi.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Metin Aladağ (50) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Sinan A.’nın olayda kullandığı av tüfeğiyle birlikte kısa sürede yakalanarak gözaltına alındığı olayla ilgili inceleme başlatıldı.

POLİSLE KOVALAMACA..

Bu arada, saat 21.00 sıralarında da yabancı plakalı lüks bir cip, Taştepe'de şok uygulama yapan polis ekiplerinin dur uyarısına uymayıp, kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin peşine düştüğü araç, ara sokaklarda izini kaybettirirken, ekipler bu araçtan atıldığı değerlendirilen bir adet silahı sokakta buldu. Çevrede araştırmayı sürdüren ekipler, kovalamacadan 2 saat sonra, kaçan aracı Hanımınçiftliği Cihanbey Mahallesi Beyoğlu Sokakta park halinde buldular. Aracı bırakan kişi ya da kişilerin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Diğer yandan Valilik yanında da şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde, 1 adet pompalı tüfek ele geçirildi. Oto sürücüsü gözaltına alındı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abuzer (5 yıl önce)
    amcazadeler birbirini vuruyor, Allah ıslah etsin, asker ne yapsın buna polis ne yapsın, yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Dünyadaki Texasa döndü lafı artık Malatyaya döndü şeklinde değişti
    0
    0
    Yanıtla