SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıda 2 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-04-22 16:42:07
Silahlı Saldırıda 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Cumartesi'ni Pazar'a bağlayan gece hareketli geçti. Salköprü Mahallesi'nde meydana gelen olayda, pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı. Gece ayrıca, ayrı bölgelerle silah sıkma olayları meydana geldi.

POMPALI TÜFEKLE 2 YARALI..

Salköprü Mahallesi’nde gündüz meydana gelen kavganın devamı olduğu bildirilen olayda 2 kişi pompalı tüfekle vurularak yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay Cumartesi gecesi 23.30 sıralarında oldu. Salköprü Mahallesi Boncuklu Sokakta, bir otoyla gelen şahısların pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu Kasım A. ve Sait A. yaralandı. Saldırganlar olay yerinden geldikleri otoyla kaçarken, yaralılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun hafif olduğu bildirildi.

Polis ekipleri, H.İ. ile olaya karışan 3 şüpheliyi kısa bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı.  Bu şahıslardan birinin de boynundan bir cisimle yaralanmış olduğu öğrenildi. Soruşturma sürüyor.

DİĞER OLAYLAR..

Tandoğan Mahallesi'nde saat 22.30 sıralarında bir otomobilden havaya doğru 2 el ateş edildi. Oto olay yerinden kaçarken, polis yaptığı araştırmada 2 adet kurusıkı kovanı buldu. Otonun ve içindeki şahısların belirlenmesine çalışılıyor.

Saat 22.45 sıralarında Göztepe Mahallesi'ndeki bir düğün salonunda kalabalık grupların kavga ettiği bilgisi üzerine belirtilen yere giden polis ekipleri, kavganın düğünün kız- erkek tarafları arasında çıktığını, ancak şahısların bölgeden ayrıldığını belirledi.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi Sıhhat Sokaktaki bir evin önünde, kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahla havaya ateş açtığı yolundaki ihbar üzerine giden polis ekipleri, kimseyle karşılaşmazken, olay yerinde 8 adet boş kovan buldular.

İskender Mahallesi Neşriyat Sokakta da, bir otomobildeki şahısların havaya ateş ettikleri bildirildi. 00.30 sıralarındaki olayla ilgili bölgede araştırma yapan polisler, bahse konu otoya ve şahıslara rastlayamadılar. Araştırma ve soruşturma sürüyor.

Bu arada, Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 02.00 sıralarında Zafer Mahallesi'ne plakası kapatılmış bir taksiyle gelen bir kişinin silahla 1 el ateş ettikten sonra, olay yerinden aynı araçla kaçtığı bildirildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Salköprü Mahallesi'nde 2 kişinin yaralandığı olay yeri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Malatya texas döndü, burada bir otorite eksikliği var. Bence huzur operasyonları yapılmalı.Acilen operasyonlar başlamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (4 yıl önce)
    Sokak isimleri de çok komik. Malatya kültürü ile ilgisi yok. Acaba o isimeri verenler kelimelerin anlamını da biliyorlarmıydı. Yozlaşmış bir Malatya yazık yazık. Silahlı saldırılardan da beter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ms 44 (4 yıl önce)
    Yuh ya malatyada Polis yokmu ya anca kışla caddesinde emliyet kemeri cezası yazsınlar....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    6 mahallenin 6 sı da çevreyolunun altında
    0
    0
    Yanıtla
  • Hımm sen zafer mahlesinde mi oturuyorsun.
    0
    0
    Yanıtla