SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Saldırıya Uğrayan Kadın Yaralandı

0
Güncellendi - 2019-05-29 03:19:04
Silahlı Saldırıya Uğrayan Kadın Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

YAKALANMIŞ, SERBEST BIRAKILMIŞ!. Malatya’da bir kadın uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Olay,  Çöşnük Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Salköprü Mahallesi Arkadaş sokakta bir iş yerinin kurşunlanma olayının şüphelisi olarak aranan ve o olaydan 2 gün sonra yakalanan, ancak adliyece serbest bırakılan H.A.B., Mehmet Buyruk Caddesi üzerindeki evinden çıkan A.D. isimli kadına henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı pompalı tüfekle 2 el ateş açtı.

Bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan A.D. kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı kadın, ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi acil servisine kaldırıldı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri 2 adet boş tüfek kartuşu bulurken,  olay yerinden araçla uzaklaşan H.A.B, Battalgazi Mahallesi Kızılırmak Caddesi'nde durdurduğu Gökhan S'nin kullandığı otomobili gasbederek kaçtı.

Zanlının yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İha- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Ülkü KOÇAK (4 yıl önce)
    Yazık. Emniyet mensuplarının verdiği emeğe yazık. Vatandaşa yazık. Karar mercileri lojman dışında yaşamayı denesinler. TBMM de yasa yapan vekiller ATEŞLİ SİLAH YASASI İLE İLGİLENSİNLER BİR ZAHMET. İSTANBUL BELEDİYE SEÇİMİNE GÖSTERDİKLERİ İLGİYİ VATANDAŞIN YAŞAMA HAKKINA GÖSTERSİNLER. Bu denli duyarsız vekilleri baş tacı eden bizlere yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (4 yıl önce)
    Bu nasıl haber başlığı silahlı saldıd-rıda elbette yaralanacak veya ölecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Yorum yaptığın haber de yazıyor yakalandığı serbest kaldığı ön yargılı olarak davranmasan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Laf bildi laf konuştu hawin. Haberi detaylı okursa anlayacak yakalandığını adli mercilerce serbest kaldığını
    0
    0
    Yanıtla
  • Sabah ilk haber de her yerde aranan şahıs yazıyordu metin sonradan düzeltilmiş asıl siz bilip bilmeden konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Adalet isteriz
    0
    0
    Yanıtla
  • HAWİN (4 yıl önce)
    Her yerde aranan şahıs, gündüz vakti elini kolunu sallayarak başka bir olaya karışıyor.Emniyetin Malatya da ki etkinliği üzerine biraz daha düşünmek gerek. Karakollardan çıkmayan personeli sahada görmek isteriz bi zahmet
    0
    0
    Yanıtla
  • Emniyetle ne alakası var emniyet olarak daha dün adliyeye çıkartıldı savcılar tarafından serbest kaldı bilmeden yorum yapma.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her yerde aranan değil; yakalanmış ve adli mercilerce serbest bırakılmış şahış...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emniyet mi serbest bırakıyor. Tekrar düşünün isterseniz. Emniyetin işi yakalamak ve yakalıyor da. Serbest bırakmak değil yani
    0
    0
    Yanıtla