SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Uygur Şili'de Madalya İçin Mücadele Edecek

0
Güncellendi - 2018-09-21 03:20:19
Uygur Şili'de Madalya İçin Mücadele Edecek
A- A+ PAYLAŞ

Büyükler Karate Milli Takımı, Karate 1 kapsamında düzenlenen A Serisi'nin üçüncü etabına ev sahipliği yapacak Şili'nin Santiago kentinde tatamiye çıkacak. Malatyalı milli sporcu Burak Uygur, Kumite 67 kilogramda yarışmalara katılacak.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları mesaisine Almanya’da başlayan Büyükler Karate Milli Takımı, 21-23 Eylül tarihlerinde Şili’de tatamiye çıkacak. Dünya Karate Federayonu tarafından Karate 1 kapsamında düzenlenen A Serisi’nin üçüncü etabı olan Santiago kentindeki organizasyona 68 ülkeden 879 karateci kayıt yaptırdı.

Santiago Spor Salonu’nda düzenlenecek müsabakalarda madalyalar kata ve kumite olmak üzere ikisi takım kata, 12’si ferdi kategoride dağıtılacak.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren organizasyonlar arasında yer alan Karate 1 A Serisi’nde sezonun üçüncü etabı olan Şili’de Karate Milli Takımı kadınlarda 11, erkeklerde 15 sporcuyla ülkemizi temsil edecek.

Karate 1 A Serisi’nde sezonun dördüncü ve son etabı ise 7-9 Aralık tarihleri arasında Çin’in Şangay kentinde yapılacak.

Karate 1 A Serisi Santiago etabında mücadele edecek Türk karateciler:

KADINLAR

Ferdi Kata: Dilara Eltemur, Gizem Sofuoğlu, Rabia Küsmüş, Büşranur Kılıç

Kumite 50kg: Serap Özçelik Arapoğlu, Gülsen Demirtürk

Kumite 55kg: Tuba Yakan

Kumite 61kg: Merve Çoban

Kumite 68kg: Eda Eltemur

Kumite +68kg: Meltem Hocaoğlu, Yıldız Aras

Takım Kata: Dilara Eltemur, Gizem Sofuoğlu, Rabia Küsmüş

ERKEKLER

Ferdi Kata: Ali Sofuoğlu, Mehmet Yakan, Emre Vefa Göktaş, Gökay İlgezdi, Kutluhan Duran

Kumite 60kg: Aykut Kaya, Eray Şamdan

Kumite 67kg: Burak Uygur, Ömer Kemaloğlu, Ömer Abdurrahim Özer

Kumite 75kg: Erman Eltemur, Samed Gök

Kumite 84kg: Uğur Aktaş

Kumite +84kg: Alparslan Yamanoğlu, Rıdvan Kaptan

Takım Kata: Emre Vefa Göktaş, Kutluhan Duran, Gökay İlgezdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız