SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şımarık Düzene Dur Demeliyiz'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:00:50
'Şımarık Düzene Dur Demeliyiz'
A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin Darende ilçesindeki seçim bürosunun açılışı yapıldı.

Adayların çalışmalarına ilişkin basın bültenleri şöyle:

"DARENDE'DE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI..

MHP Malatya Milletvekili adayları, Darende’ye çıkarma yaparak, Darendelilerden tam destek aldılar. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayları, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Darende’de MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirdi. Açılış için Darende’ye giden MHP’li Milletvekili adaylarını Darendeliler Yukarı Ulupınar mevkiinde davul zurna eşlinde yüzlerce arabayla karşıladılar. Konvoyla Darende merkezine gelen MHP Malatya Milletvekili adayları MHP Darende Seçim İrtibat Bürosu açılış töreni yapıldı. Törenin açılış konuşmasını MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem yaptı. Erdem, Darendelilerin MHP’li milletvekili adaylarına sahip çıktığını ve bağrına bastıklarını belirtti. 

MHP’li Yıldız: ÇİFTÇİYE MAZOT 1.75 KURUŞ OLACAK

MHP Malatya birinci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisinin iktidara yürüdüğünü belirterek, “Darendeliler, Milliyetçi Hareket ile birlikte iktidara yürümeye hazır mısınız? Milliyetçi Hareket, Darende’ye, Malatya’ya hizmet etmek üzere iktidara yürüyor. Milliyetçi Hareket iktidarında 13 milyon işsiz varken, sarayda yaşamayı haram biliyor. 13 milyon işsizimize her yıl 700 bin iş imkanı vaat ediyor. Biz saray yapmak için değil fabrika yapmak için iktidara yürüyoruz. İşsiz gençlerimize iş imkanı sunmak için iktidar yürüyüşümüze omuz vermenizi bekliyoruz. Biz kayısı üreticinin, diğer çiftçilerin kullandığı mazot fiyatını 1.75 kuruş yapmak için iktidara geliyoruz. Eğer bizimle yürürseniz, çiftçinin kullandığı mazot 1 lira 75 kuruşa düşecek. Cenabı Allah izin verirse, işsizimize, asgari ücretlimize, emeklimiz rahat bir nefes alacak” şeklinde konuştu.

DARENDE’DE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

Kaçak sarayda bir çay bardağının fiyatı 1000 lira olduğunu anımsatan MHP’li Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında kaçak sarayın üniversiteye dönüştürüleceğini kaydetti. Milliyetçi Hareket iktidarında asgari ücretin 1400 lira olacağını, en düşük emekli maaşını da asgari ücret düzeyinde olacağını belirten Yıldız, emeklilere de her yıl iki defa birer maaş ikramiye verileceğini belirtti. Allah’ın izniyle 7 Haziran genel seçimlerinde hem Darende’de hem de Malatya’da birinci olacaklarını vurgulayan Yıldız, Türkiye’de de tek başına iktidar olacaklarını kaydetti. 

KİMLER KATILDI

Yapılan konuşmalardan sonra MHP Darende Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirildi. Açılışa MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz, Eczacı Güzün Koçak, Bürokrat Hakan Kalkan, Televizyon Programcısı Mehmet Ali Özpolat, Darende İlçe Başkanı Hasan Şentürk, Darende Kadın Kolları Başkanı Emine Koç, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Altun ve çok sayıda Darendeli katıldı. 

MHP İKTİDARINDA YAPACAKLARI HİZMETLERİ ANLATTILAR

MHP Darende Seçim Bürosu açılışından sonra MHP’li Milletvekili adayları Darende esnaf ve vatandaşlarını da ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket iktidarında esnaf ve vatandaşlara yapacakları hizmetler hakkında bilgilendirmeler yaptılar.

"ŞIMARIK DÜZENE DUR DEMELİYİZ.."

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı  Hakan Yılmaz "  7 Haziranda ülkenin bekası oylanacaktır. biz bir şeylerin değişeceğine inanmaktayız. Eğer değişmese memleket için çok kötü şeyler olacak. bunun için bu şımarık ve yolsuzluk düzenine dur demeniz lazım" dedi.

"EĞİTİMDE KEYFİYETE SON VERECEĞİZ..."

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları Hakan Yılmaz, Hakan Kalkan MHP Battalgazi ilçe başkanı Gökhan Şahin ve parti üyeleriyle birlikte esnaf ve vatandaş gezilerini sürdürmekte. Seçim çalışmaları kapsamında  kanalboyun da vatandaşlara bir araya gelen Yılmaz burada yaptığı açıklamada Malatya da  550,600 civarında okul yöneticisinin görevlerinden alındığını, başka yerlere sürüldüklerine dair duyum aldıklarını dile getiren Yılmaz " iktidarımızda eğitimdeki bu keyfi uygulamalara son vereceğiz. öğretmenlerimizin mağduriyetlerini biliyoruz.  Öğretmenlerimize vereceğimiz üçbin altıyüz ek göstergeyle birlikte onların mağduriyetlerini bir nebzede olsa son vereceğiz." dedi.

"MİLLETİN AKLIYLA DALGA GEÇİYORLAR..." 

İktidar milletvekilleri milletin aklıyla dalga geçiyor diyen Yılmaz " mahalle gezilerimizde özelikle kenar semtlerimiz ile çevre yolunun alt kısmında kalan mahallerde vatandaşlarımızdan şunu duymaktayız. iktidar milletvekilli  adayları yaptıkları mahalle gezilerinde 'biz buraya bir fotoğrafımızı da assak nasıl olsa siz oy vereceksiniz' şeklindeki ifadeler kullanmaktalar. Bunlar çok çirkin sözler. Deyim yerindeyse bu milletin aklıyla dalga geçmektir.Bu ifadeleri kınıyorum" diye konuştu.

"ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ..."

Çiftçilerin durumlarını yakında takip ettiklerini söyleyen Yılmaz "çiftçilerimizin duruma değinmek istiyorum. Kayısı çiçek dönemimde yanlış kullanılan bir ilaç nedeniyle bir kısım şikayet var. Bu ilacın kayısı ağaçlarında yüzde yetmiş oranında kuruma yaptığı söylenmekte.  Tarım İl Müdürlüğü bu konuda bir soruşturma açmış. Biz bu soruşturmanın takipçisi olacağız. MHP olarak çiftçilerimizin yanındayız. Onların sorunlarını bilmekteyiz ve bunların takipçisi olacağız" diye söyledi.

"KAPATILAN BELDE BELEDİYELERİNİ AÇACAĞIZ..."

AKP iktidarında birçok kurum ve dairenin kapatıldığını söyleyen Yılmaz" Battalgazili vatandaşlarımız Çöşnük mahallesin de ki eski devlet hastanesini yeniden revize edilerek açılmasını istiyor. MHP iktidarında inşallah bu hastanemizi yeniden hizmete sokacağız." Büyükşehir yasasıyla birlikte kapatılan belde belediyelerinin durumuna da değinen Yılmaz " belde belediyelerinin kapanmasıyla birlikte buralar bir köy görünümü dönüşmüştür. Bizim seçim beyannamemizde var. Bu kapatılan belde belediyelerinin tekrardan açılması için biz gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. MHP iktidarında kısa süre içerisinde bu kapatılan beldeler tekrardan açılacak. Buraları köy görünümünde kurtaracağız" şeklinde konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız