SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi Bakım Zamanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:57:22
Şimdi Bakım Zamanı
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü, Malatya İnönü Stadı ve Orduzu Pınarbaşı Antrenman sahasında zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Malatya İnönü Stadı’nın sol kale önünün tamamen kullanılamaz hale gelmesi ve Orduzu Pınarbaşı antrenman sahasının sert geçen kış şartları neticesinde zeminin bozulması nedeniyle harekete geçen Malatyaspor Futbol Kulübü yönetimi, zemin iyileştirme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Malatya İnönü Stadı’nda sol kalenin bulunduğu alanın çimlendirilmesinin ardından, zemin şişleme makinesiyle bakımdan geçirildi. Orduzu Pınarbaşı antrenman sahası ise çim ekimiyle birlikte havalandırılarak, iyileştirildi.
 
Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatyaspor Futbol Kulübü basın sözcüsü Şahin Özer, stat ve antrenman sahası zemin çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini, yeni sezona stat zemininin ve antrenman sahası zeminin en iyi şekilde hazırlandığını söyledi. Özer, “Stadımızda ve antreman sahamızda şu anda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnönü Stadının zemin yenileme ve tamirat çalışmaları dün itibariyle nihayetlendi. Ekim yapıldı, kale önünde sıkıntı vardı geçen seneden kış aylarından kalma. Oraya komple ekim yapıldı. Getirdiğimiz özel bir cihaz sayesinde delme işlemi yapıldı. Ara ekimler yapıldı. Yani yaklaşık 4-5 senedir yapılmayan bir bakım gördü İnönü Stadı. Şu anda işlemleri tamamlandı. Bundan sonraki işlem bir ilaçlama aşaması olacak. Ve 11. ayda tekrar bir periyodik tekrarlama işlemi olacak. Dolayısıyla İnönü Stadı ile ilgili bir sıkıntımız kalmadı. Yeni sezona en iyi şekilde hazır olmasını umuyoruz. Antrenman sahamızla alakalıda kış aylarından kalan sıkıntılarımız vardı. Bugün itibariyle de arkadaşlar burada çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ben şunu özellikle belirtmek istiyorum yönetim kurulu üyemiz tesis ve statlardan sorumlu üyemiz İlyas Karaca’nın yoğun çalışma ve gayretleriyle, İkinci Başkanımız Ali Özkan’ın çalışmalarıyla birebir çalışmalarımız çok sıhhatli bir şekilde gidiyor. Bugün de buradaki ara ekim ve gübreleme çalışması sürecek. Yarın itibariyle de burayı sonlandırmayı düşünüyoruz. İnşallah yeni sezona hem antrenman sahamızla hem de stadımızla hazırız” dedi.
 
“DIŞ VE İÇ TRANSFERDE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”
Transfer çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğüne dikkat çeken Özer, şunları aktardı: “Bu ilk transfer ezbere olmadı. Eren kardeşimizi ilk sezondan itibaren izletiyoruz. Hocamızın da eski öğrencisi, onunda özellikle tavsiye ve istemesiyle transfer gerçekleşti. İyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Transferlerimiz elbette ki devam edecek. Görüşmelerimiz devam ediyor. Transfer döneminde transfer edilecek oyuncunun isminin açıklanması bizlere fiyat konusunda sıkıntı yaşatıyor, anlaşma bozuluyor. Kesin anlaşılma sağlandığında imza törenleri düzenlenecektir. Bununla ilgili konuyu sizlerle paylaşacağız. Dış ve iç transferlerde görüşmelerimiz yoğun şekilde devam ediyor. Bu sene son iki senedir yaptığımız hatalara düşmemek için erken davrandık. Daha evvelden arkadaşlarımızla görüştük. Şu anda da fiiliyata geçiriyoruz. Resmi transfer dönemi başlamamasına rağmen ön protokol sürecini gerçekleştiriyoruz. İnşallah şehrimizi memnun eden isimler olacak. Elimizden geldiğince yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”
 
“İÇ TRANSFER KISA SÜREDE NETLEŞECEK”
İç transfer çalışmalarının kısa sürede netleşeceğini kaydeden Özer, “İç transferler on gün içersinde netleşir. Dış transferde de önemli mesafe kaydederiz. Bizleri dış transferde biraz engelleyen durum, iyi futbolcuların hedefleri yüksek oluyor. Bank Asya Süper Lig beklentileri oluyor. Orası gerçekleşmezse ligimizi düşünüyorlar. Prensipte anlaşma yaptığımız isim çok ancak bunun resmiyete dökülmesi gerekiyor. Erken transferin dezavantajı da bu. Erken davranıp kulübümüzü zor durumda bırakmak istemiyoruz. Doğru transfer sadece çok iyi futbolcu almak değil maliyet olarak da kulübün çıkarlarını korumaktır. Titizlikle çalışmalar yürüyor” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız