SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi de Çuval İçerisinde Kurşunlanmış Ceset

A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj gölünün Tecirli Köyü sahilinde çuval içerisinde, 4 kurşun yarası olan çürümüş halde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Geçtiğimiz ay da Akçadağ ilçesi Keklikpınar köyü sınırlarında "domuz bağlı" bir erkek cesedi bulunmuş, aradan geçen süre içerisinde cesedin kimliği dahi belirlenememişti. Bu arada Cevatpaşa Mahallesi'ndeki evinde ölü bulunan 56 yaşındaki şahsın ölümü de şüpheli görüldü.

4 KURŞUNLA VURULMUŞ..
Jandarma'dan edinilen bilgiye göre; Yazıhan İlçe Jandarma Komutanlığını arayan ve kimliğini açıklamayan bir vatandaş, Karakaya Baraj gölünün Tecirli Köyü depo mevkiindeki kıyısında, su üzerinde cesede benzer bir cisimin yüzdüğünü ihbar etti.

Belirtilen yere giden jandarma; suyun üzerinde yüzen çuval içerisinde yaklaşık 3-4 ay önce öldürülmüş olduğu sanılan çürümüş halde kimliği belirsiz bir erkek cesedi buldu. Ceset üzerindeki ilk incelemede 2'si baş, ikisi de gövde kısmında olmak üzere 4 kurşun yarasının saptandığı bildirildi. Ceset Adli Tıp Kurumu'na götürülürken, Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

ŞÜPHELİ ÖLÜM..
Öte yandan, Cevatpaşa Mahallesi Askeri Lojmanlar girişindeki Çamlıca Sitesi'nde oturan 56 yaşındaki Osman Büyükaslan'ın da, akşam saatlerinde kontrola giden yakınları tarafından yatak üzerinde uyur vaziyette ölü bulunduğu bildirildi.

Büyükaslan'ın cesedinin, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldığı belirtilirken, olay polis tarafından "Şüpheli Ölüm" olarak nitelendirildi. Büyükaslan'ın ölüm nedeninin otopsi sonucu belirleneceği öğrenildi.

DOMUZ BAĞLI CESET..
Bu arada Akçadağ ilçesi Keklikpınar Köyü sınırlarında da 11 Ağustos günü, "domuz bağı" dile bilinen bir yöntemle bağlanmış ve kayalıklardan atılmış bir erkek cesedi bulunmuştu.

"Domuz bağı" diye adlandırılan bir şekilde, elleri arkadan ve boynundan bağlanmış erkek cesedinin, kayalıklardan aşağı atılmış ve bulunmadan yaklaşık 1 hafta önce öldürülmüş olduğu belirlenmişti.

Aradan geçen 20 günü aşkın süre içerisinde, bu olayla ilgili herhangi bir gelişmenin olmadığı, cesedin kimliğinin de belirlenemediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız