SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdi de DHKP-C Ortaya Çıktı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:05:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya yöneticileri, Göztepe Mahallesi’nde toplantı yaptı. 

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Sert, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Aksaç ve partililer ile beraber, AKP Göztepe Mahalle Temsilcisi Zeki Kılıç’ın evinde toplanıldı.

Toplantıya mahalle sakinleri de katılarak, mahallenin sorunları hakkında taleplerini iletti.

Toplantıda konuşanİl Başkanı Bülent Tüfenkci, 2014 Yerel Seçimlerini ve terör sorununun çözüm sürecini değerlendir.

Tüfenkci, “ 2014 yerel seçimlerinden başarılı bir şekilde çıkarsak 2023 hedefleri yolunda ilerlememiz daha güçlü olur. Bunu muhalefette biliyor ve fitne fesat tutumlarını bu politika üzerine kuruyorlar.

Allah nasip ederde çözüm sürecini de başarılı bir şekilde yürütür, terörü Türkiye’nin gündeminden tamamen kaldırırsak Türkiye bugünkünün 2 katı kadar gelişmiş ve kalkınmış oluruz. Terörle mücadele amaçlı harcadığımız paramızı işçimize, memurumuza, esnafımıza, çiftçimize, özel teşebbüse teşvik olarak versek Türkiye’yi çok daha hızlı kalkındırırız" dedi.

Bölgesinde lider ülke olma yolunda ilerleyen bir Türkiye’nin gücünü ve enerjisini bu sorunla tüketmemesi gerektiğini kaydeden Tüfenkçi "Yoğunluğumuzu Türkiye’nin bölgede ve dünyada daha etkin bir konuma getirmeye vermeliyiz. İçimizdeki bu yarayı temizlememiz lazım değerli arkadaşlar.Dikkat ederseniz PKK sorununda çözüm süreci başladığında bu kez de DHKP-C terör örgütü ortaya çıkmaya başladı. Birileri Türkiye’nin rahat etmesini istemiyor, dünyada bazı güçler Türkiye’nin rahat etmesini istemiyor. Ama biz Allah’ın izniyle, halkımızın desteğini de yanımıza alarak bu sorunu çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız