SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi de Kanalboyu'nun Ağaçlarını Katlediyor!.

0
Güncellendi - 2017-03-01 02:36:53
Şimdi de Kanalboyu'nun Ağaçlarını Katlediyor!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne geldiği 2009 yılından bu yana hazırladığı yol, kaldırım ve alt yapı projeleriyle kent merkezinde birçok 'ağaç katliamı'na imza atan Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar’ın, Malatya’nın simge mekanlarından Kanalboyu için hazırladığı sözde düzenleme projesiyle Kanalboyu’nun stadyum tarafı olan Yunus Emre Caddesi boyunca yer alan ağaçlardan 40’a yakını son kurbanları oldu.

Doğal afete veya kazaya uğrayarak zarar görüp parçalanmış görüntüsü veren ancak iş makinesiyle 'kasten' yapıldığı anlaşılan ağaç katliamı için Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar "Kesmedik, söküp başka yere taşıdık" iddiasında bulunurken, yokedilen ağaçlardan geride kalan ve Sarılar’ın bu açıklamasını yalanlayan görüntüsü büyük tepkiye yolaçtı.

Projeyle alakası yokmuş, kent mobilyasına uygun ağaçlar dikeceklermiş!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin, Kanalboyu’nun Atatürk Anıtı ile İnönü Stadı arasında kalan bölümünde düzenleme başlattığı düzenleme çalışmaları kapsamında 40’a yakın ağaç kesildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin her seferinde "Ağaçları kesmiyoruz, söküp başka yere dikiyoruz" açıklamasının tam aksine kazaya uğramış veya doğal afetten zarar görmüş gibi parçalanmış ve kökleri dağılmış görüntüsüyle ‘Gece yarısı saldırıya mı uğradı?’ dedirten ağaç katliamı ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar, "Proje ile ilgisi yok, kent mobilyasına uygun ağaçlar dikmek için kestik" dedi.

Ortaya çıkan bu manzaranın aksine ağaçları kesmediklerini, başka yere dikmek amacıyla söktüklerini ileri süren Sarılar “Ağaçlar kesilmedi, taşındı. Kesinlikle zarar verilmedi. Başka yere dikmek üzere söktük" sözleriyle, sebep olduğu manzaradan da bihaber olduğu ortaya çıktı.

Sarılar, "Ağaçlar, Kanalboyu’nda yaptığınız düzenlemeye nasıl ve ne şekilde engel oldu da kesildi" şeklindeki soruya "Ağaçlar projemize engel değil. Kök vermeyen ağaçlar. Kökleri yok. Biz oraya kent mobilyasına uygun ağaçlar dikmek için söktük" dedi.

Kanalboyu'ndaki diğer ağaçların da aynı akıbete uğramasından endişe ediliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

58 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    fahri kayahan dediler yolun içine ettilergelen belediyeler neden se 100yıllık hep yer altında çalışıyorlar bir türlü yer üstüne çıkamadılar münür erkal yaptı çerçi yaptı 2 dönemde bu yapıyor bir türlü bitmedi yer altı çalışmaları ÇÜNKÜ YERALTI GÖRÜNMÜYORYA denize olta atanlar görünmüyorya ondan
    0
    0
    Yanıtla
  • Yadigar şanlı (7 yıl önce)
    Malatya'da daha öncede Çınar ağaçlarında budama yapıldı. Çığırtganlar Gene aynı şekilde bağırdılar ama böldü ağaçlar daha gür ve güçlü dallar verdi. burada aynı şekilde bırakın görevliler işini yapsın kardeşim. Ondan sonra konuşalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • bu işin müteahitimisin biliyorsan anlat projeyi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Banu (7 yıl önce)
    Bazı arkadaşlar belediyemize öfkelenmiş ama bu tamemen zeki sarıların iş bilmemezliğinden kaynaklanıyor. Zeki sarıları görevden almazsa başkan bu zekinin berbat iş bilirliğiyle malatyamız çok yara alır...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuray (7 yıl önce)
    Birturlu cekmediler ellerini şu ağaçlardan ne gecmisten ne maneviyat biraktiniz ne malatya yapmayın bırakın sizden birsey istemiyoruzzzzz
    0
    0
    Yanıtla
  • melisa (7 yıl önce)
    bize müstak bu
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    zeki sarılar malatya'nın başına en büyük beladır. ağaç kesen iflah olmaz. 2019'da ak parti belediye seçimlerini kaybederse en büyük sorumlusu zeki sarılar ve onun saçma icraatlarına göz yumanlardır. bazı aklı evveller kernek'in yeni halini övüyor. eskiden yeşil ve suyla özdeşleşen kernek'i zeki sarılar şimdi betonla özdeşleştirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aziz neş (7 yıl önce)
    Bu devirde ne ağaç kesilmesi ?Ağaç kesilmesi mi kaldı ? Askere giden bilir o yer değiştirmedir ama seçimler öncesi böyle bir çalışma yapılması ( malatyanın iyiliğine bile olsa ) yanlıştır. Başkan çakır işi bilmeyen adamları yanından uzaklaştır nacizane fikrimdir, sen zeki ile devam edersen malatya çok oy kaybı yaşar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır altan (7 yıl önce)
    Kanalboyunda ki yapılan çalışmalarda ağaçların sökülerek nakledilmesi ve kanalboyuna yakışan yeni ağaçların dikileceglne inanıyorum belediyemizin bu çalışmalarını destekliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Yadigar şanlı (7 yıl önce)
    O ağaçlar sanki komple çıkarmışlar kırmışlar algısı hoş olmamış yanlışlığı düzeltin lütfen, ben o mahalle sakiniyim ve bir kaç ağaç sadece kalktı onlarda olmasa daha iyi olurdu ve şu an kaldırıldı iyi de oldu gerçekten, yalnız bir tane ağaç sağlamdı sanırım Onuda yer değişikliği yapmışlar belediyedeki arkadaşlar öyle söylediler. Bence tartışılması gereken konu şu; 1.kanalboyundaki ağaçların 2. Kabalada aynı şekilde görünmesini istiyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihal aziz (7 yıl önce)
    Araştırılmadan yapılan bir haber. Ağaç kesimi kıyımı falan yokmuş belediyeyi arayıp bilgi aldım. Ağaç nakletmişler neden araştırılmadan belediyeye suç atılıyor anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Nadire kaplan (7 yıl önce)
    Malatyamızı daha güzelleştirmek adına ağaçları naklediyorlar. Neden hep günah keçisi oluyor bizim belediyemiz. Ağaçları nakletmek ne zamandan beri katliam olarak kabul ediliyor?
    0
    0
    Yanıtla
  • YAKUP (7 yıl önce)
    bilip bilmeden ön yargıyla yaklaşanlar sökülen agaçlar alt yapıda tahribata neden oluyordu gayet yerinde bi karar olmuş emeği geçen herkese tşkler MALATYAYI YENİ Bİ MALATYA YAPAN ZEKİ SARILAR TŞKLER...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı4444 (7 yıl önce)
    Belediyemizin bir bildiği vardır. Lütfen belediyemizi böyle konular yüzünden karalamayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Kurt (7 yıl önce)
    Kardeşim amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? Kirumaya yuz tutmus, şekil şemal kalmamış ağaçlara adeta kudsiyet atfedercesine korumaya kalkmak doğru mu Allah aşkına. Yerlerine daha güzel, daha bakimlı ağaçlar dikilirse daha güzel olmaz mı?Adamlar trilyonlarca lira yatırım yapıyor yine yaranamıyorlar yine yaranamıyorlar. Ha eğer sökülen ağaçların yerine yenilri dikilmeseydi eyvallah haklısınız derdim. Bu adamlar daha geçenlerde yüzbinlerce ağacı çiftcilere ücretsiz dağıttılar, neyin edebiyatını yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serap Şahin (7 yıl önce)
    Ben Kanalboyunda oturuyorum. Gerçekten tam bir rezaletti. Sağolsun yıllar sonra Büyükşehir bir el attı. Kanalı 4-5 metreye çıkarıyorlar. Tüm alt yapımızı yenilediler. Nakledilen ağaçlar 20 yıldır ben ordayım zerre kadar gelişmeyen adeta kurumaya yüz tutmuş ağaçlardı. Başkan akşam açıkladı. Daha güzellerini dikeceğiz dedi. Nakledilen ağaçların yerlerine yetişmiş ağaç dikilecekse problem ne anlamadım. Benim tavsiyem ıhlamur ağacı diksinler. Çok güzel kokar.
    0
    0
    Yanıtla
  • MÜHENDİS (7 yıl önce)
    Kendisi aslen Malatyalı olmayan Zeki Sarılar Malatyamızın geleceğini ve geçmişini katlediyor.Araçlarımızı kesiyor türkülere konu olmuş Kernegimizi,parklarımızı,sokaklarımızı,kanal boyumuzun canına kastediyor. Daracık sokaklara geniş kaldırımlar. Daracık kaldırımlara koca koca ve sık sık dekoratif ve pahalı aydınlatma direkleri dikiyor.YETER ARTIK YETER.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat sarp (7 yıl önce)
    sabırsızlar, çekemeyenler, yerden yere vuranlar bilsinlerki kernegin eski halini bilmeyen yoktur pislikten gecilmiyordu ama şimdi ferah nezih bi ortamda vatandaşlarımız aileleriyle birlikte misafirlerini gönül rahatlıgıyla getirip agırlaya biliyor. TEŞEKKÜRLER BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN AHMET ÇAKIR TEŞEKKÜLER Zeki Sarılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat sarp bey, acaba yaz aylarında gündüzleri de Kernek meydanında güneş altında ferah ferah gezebiliyor musunuz? Kaldı ki pislikten geçilmemesi kendi haline bırakılmasından kaynaklanıyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • turgay (7 yıl önce)
    Yav biri şu başkan denilen adamı durdursun allah rızası için bu nedir yav yeşil malatya oldu beton malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan cevher (7 yıl önce)turgay isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya Kemal Sunal filmindeki Yeşilvadiydi de biz mi bilmiyorduk görmedik acaba turgay bey, 1. Kanalboyunda da aynı iftiralar ve aynı cümleleri kullananlar 1. Kanalboyunu en cok kullananlar keyfini sürenler kimse k.bakmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa topal (7 yıl önce)
    Malatya'nın yıllardır kanayan yarası kanal boyu için hazırlanan projede Malatyamıza görsellik açısından güzellik katmaktadır.Düne kadar Kernek Şelalesini ve kernek meydanı içinde bir takım atıflarda bulunan çevrelerin şu andaki facebook twitter instigram profil fotoğrafları kanalboyu meydanları ile dolu yapılan çalışmalarda ağaçların alt yapıya ve yeni yapılacak kanala zarar vereceğinden yerine yeni ağaçlar dikelecektir
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Uzmanlık Alanıdır Kendilerinin . . . !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ruşen uçar (7 yıl önce)
    Kent mobilyası ne demek? aklımızla alay ediyor bulunmaz hint kumaşı...bizi temsil edenlere ısrarla diyorum sahipsiz malatya.....
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    söyleyecek söz bulamıyorum ama bunu yapanların kulaklarının çınladığına eminim
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Yazıklar olsun size! o güzelim ağaçları yok ettiniz, bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz? Zeki Sarıların kent mobilyasına uygun dediği daha önce diktirdiği ağaçları da gördük büyümeyen plastiğe benzeyen ucube ağaçlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Aynı bu ağaçlar gibi kökünden gidersin inşallah .....?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ebrar (7 yıl önce)
    Ya hala anlayamadılar beton yığınları İle modern olmazsınız . Yol kaldırım yapıp 1 sene sonra hobaaaa yeniden yık sök yap İle siz belediyeci olmazsınız. Evet bunlarda Laz'ım lakin Büyük projeler istiyoruz sayın belediye başkanımız Ahmet Çakır'dan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Hüseyin (7 yıl önce)
    Birinci kanalboyu içinde denildiğini hatırlıyorum ama sonradan böyle olmadığını gördüm, gezi parkı içinde aynı şey denmiştir. Bu numaralar bayatladı artık. Başka taktıklerle gelin malatya halkı saf değildir eskiden beri ne darbeler ne badireler atlattık bu tür karalamalar bize vız gelir tırıs gider
    0
    0
    Yanıtla
  • Hsn (7 yıl önce)
    Soran varmı acaba kesmedik taşıdık diyorlar nereye dikildi bu ağaçlar gidip gören varmı o koca çınarları nereye dikildi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Vişne (7 yıl önce)
    öncelikle yapılanlara hiç bir bilgim olmasa tepkim herkesten çok olurdu ama ağaçların yer değiştirilerek başka yere nakledildiğini öğrenince biraz yumuşadım. zeki sarıların çalışmalarının bazılarını bende doğru bulmuyorum. yiğidi öldür hakkını yeme diye birr atasözümüz vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • serkan (7 yıl önce)
    yazık çok yazık 40 yıldır mahallemin haline acıdım sabah işe giderken içim sızladı içim 1986 yılında kernek gölgazinosunda düğünüm olmuştu her geçtiğimde çocuklarıma bakın biz annenizle burda evlendik derdim şimdi o hafızam yok oldu 70 yıllık taşla örülmüş güzelim malatyanın sembolü olmuş o kanal yok artık balkonumda bakınca 40 yıllık seyrettiğim o maznzaram yok edildi buna kim dur diyecek merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • NazlıSeven (7 yıl önce)
    Malatya halkı böyle bir oyuna geleceğine inanmıyorum. Burada chpliler kendi belediyelerinde ağaçlar elektrikli testere ile ağaçları göz göre göre keserken ses çıkarmayanlar Reis'i kullanarak malatya belediyesine atar yapıyorlar. Bizim aklımızla dalga geçilcek uyutulcak bir halk yok karşınızda oyuna gelmeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (7 yıl önce)
    Bir şehrin hafızası böyle yok ediliyor. Malatya kamuoyu neden ses çıkarmıyor? Daha ne kadar ağaç kesilmeli ki bu katliamlara son versinler? Bu kaçıncı olay? Şehir merkezini beton yığınlarına mı mahkum etmek istiyoruz? Malatya lıyız diyoruz ama Malatya yı birazcık sevsek şehrimizi koruruz. Yazık. Çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • nermin (7 yıl önce)
    Ben 2. Kanalboyunda Samsung'un üstündeki apartmanda kalıyorum. Gece sesleri duyup aşağı indiğimde ağaçları söktüklerini gördüm. belediye çalışanına siz ne yapıyorsunuz diye tepki gösterdiğimde, ağaçları yerinden söküp başka yere nakledileceğini, hastalıklı ve şekli bozuk ağaçları keserek yerine daha büyük ağaçlar getirilceğini söyledi. bence olumlu .
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (7 yıl önce)
    Ömründe bir ağaç yetiştirmemiş adamlardan ağaç sevgisi beklemek saflık olur. Yol yapmayı, yeşil alanları yok edip beton yığını ucube imar alanları yaratanlar bu dünyada yatacak huzur dolu yatakları olmayacak. Gelecek neslin de hayatlarını yakıyorsunuz beton sıcağında oturacak alan bulamayacak insanlar. İstişare etmek sünnetir diyip de ben yaptım oldu diyen egosu yüksek yöneticiler ağaç diye diktiğiniz torunun pipisi kadar fidanların gölgesinde mutlu olun emi...
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    15 yıl kanalboyunda oturdum evin balkonundan bakınca kanalı göremezdik ağaçlar o kadar büyük idi şimdi yapılana bak 40 yılda 50 yılda zor yetişen ağaçları bi gecede katletmişler kimse yok mu buna dur diyecek soykan parkında aynısını yaptılar çarmuzu yolunda aynısını yaptılar emeksizde yaptılar .....
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    bir kanalboyu sakini olarak sordunuz mu bize bu proje hakkında yorumunuz ne diye,35 yıllık sakiniyim bu semtin,böyle zulüm görmedi bu semt
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram Yetkin (7 yıl önce)
    Kardeşim seçim zamanı duygularımız değil de aklımızla hareket edip bunlara gereken dersi vermemiz lazım. Malatyalı seçmen çantada keklik değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (7 yıl önce)
    yaaa kuzum ne yapmaya çalışıyorsunuz ... benim derdim maski mi B.şehir mi bilmiyorum tüm yollarda bir çalışma yapılıyor yapın çalışın daaaaaa. YAAAAA ŞU EŞELEDİĞİNİZ ÇUKURLARI ADAM GİBİ KAPATIN ÜSTÜN KÖRÜ ÖRTÜYORSUNUZ SONRASI MALÜM ÇUKURLAR EYYYY BELEDİYE YETKİLİLERİ KİMSE BU YOLLARI YAPIYOR YADA DENETLİYORSA EŞELEDİĞİNİZ ÇUKURLARI ADAM GİBİ KAPATINNNNN
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan cevher (7 yıl önce)
    Yani o ağaçlar fotoğraftada görüldüğü gibi kökünden alınmış, yani bu ağaçlar katledildi demek değil ki kökünden alınıp başka bir yere taşınmış demekte olabilir araştırıp yapılmadıysa bu haber gene malatya büyükşehirin günahını alıyorsunuz demektir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena Ulusoy (7 yıl önce)
    ağaçları katlediyorlar muhabbeti sıktı ya gezi döneminden bu güne kadar.... ağaçları katletmek diye bir konu yok. Neden hala böyle modern günümüzde böyle manşet çıkıyorlar anlamıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    "Ormandan bir tek yeşil dal kesenin başını keserim" Diye ferman çıkarmış Fatih Sultan Mehmet Han , ama iş lafa geldi mi bu akp li yöneticilerin hepsi Osmanlı torunları , siz Osmanlıyı dizilerden öğreniyorsunuz, Osmanlının inceliklerinden zerre kadar haberiniz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (7 yıl önce)
    Hep şehrin içindeki ağaçlarla övünürdük bir ağacın büyümesi çok zorken, her şeyi yıkmak kuru çorak toprakların, kuru çorak kafaları, bozkır zihniyetinden kaynaklanıyor.Şimdi övünecek bir şeyimiz de kalmadı.Önce suyumuz gitti, şimdi de ağaçlarımız gitti.Yıllardır Malatya dışında yaşıyorum, memleketimden övgüyle bahsedeceğim bir şey kalmadı tebrik ederim emeği geçenlere hakkımı helal etmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Yaptıkları is boş is kanalı sokup kanal yapıyor. .eski kanal daha iyidi..bir ağaç 20 30 yılda ağaç oluyor yazık değil mi yeni dikilen fidanlarda gençler sallayarak geliştiriyor. .israf hat safhada devletin bütün kurumlarında toplanan vergiler hiç ediliyor oysa yolu olmayan sokaklar var..İkinci muteahid para kazansın bir yerin tarihi hafızasını yok edemezsiniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Bıktık artık yolların eşik olmasından,kaldırımların yeniden sökülüp yapılmasından,tozdan topraktan artık usandık.yılın her günü heryer eşiliyor ve kapatılmıyor. yazık günah bu vatandaşların parası,vergisi telef ediliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Tahtalı (7 yıl önce)
    Arkadaş boş boş konuşmayın. Yarın seçim olsa ak parti kimi aday gösterirse yine gidip kuzu kuzu oy vereceksiniz. Adayı değerlendirmek Yok birşey yok. hak ediyorsunuz böyle muameleyi. İnşallah bir dahaki projede kanal boyundaki kanalı kapatır da bu Zeki bey toptan kurtuluruz..-
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Yeşillik isteyen evinde saksıya diksin. Adamlar yeşil gördüler mi kesmeden duramıyorlar demek ki. Bana Allah rızası için dediler mi içimin yağları eriyor, her şeyi unutuyorum hemen.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Sayın Çakır Zeki Sarıları Malatyanın başına bela etttin.Senin hiçmi vicdanın sızlamıyor..Nasıl Malatyalısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (7 yıl önce)
    Ben Malatyalı olarak bu işlerde eli olan her kimse hakkımı helal etmiyorum.Ahirette elim yakanızda olacak inşallah..
    0
    0
    Yanıtla
  • Polat (7 yıl önce)
    Adam çalisiyor laf yok yalaka çok amanha sultanımızın adamlarına laf söylemeyin fişlenirsiniz en iyi onu yapıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kestiğimiz ağaçlar kuraklık ile bizden öçlerini alıyor. Doğa ile mücadele halindeyiz, kaznırsak kaybedeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (7 yıl önce)
    NE ZAMAN İŞE UYGUN ADAM ALACAK BÜYÜKŞEHİR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mlt44 (7 yıl önce)
    Zeki sarılar kent mobilyasına uygun ağaç dikilecek derken Kayısı ağacı dikmeyi kastetmemiştir umarım. Arkadaşlar genç dinamik iyi yetişmiş bilgili insanlar gelmeli böyle önemli yerlere. Zeki bey gitsin torununu sevsin emekliler çay bahçesinde dinlensin. Bence Malatya halkı belediyeciliği mevcut yönetimden aldırmalı en azından bunu belli etmeli. Koca reis "Tayyip Erdoğan " keşke şu yönetime bi el atsa.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet kürsat (7 yıl önce)Mlt44 isimli kullanıcı yorumuna
    zeki sarılar diyorsun zeki bey diyorsun güzelce giydiriyorsun sonra belediye başkanı alınsın diyorsun :D neyin kafasını yaşıyorsun sen ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Yazık Malatyamın sembol bölgeleri tek tek katledildi yazık çok yazık bunları yapana hakkımı helal etmiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • musa (7 yıl önce)
    sürüm sürüm sürünürsünüz inşallah' not:bu yazdıklarım hakaret değil sadece bir dua.
    0
    0
    Yanıtla
  • DUA'larınız kabul olsun inş.
    0
    0
    Yanıtla