SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi de Meclis Başkanını Seçtiler

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Öğrenci Meclisi Başkanlık seçimi yapıldı. Başkanlığa İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kamber Ayhan seçildi.

Malatya İl Öğrenci Meclisi Seçimi Öğretmenevi'nde yapıldı. Merkez ve ilçelerdeki öğrenci meclis üyeliğine seçilen toplam 61 öğrencini gelerek oy kullandığı seçimde 10 öğrenci İl Meclis Başkanlığı için aday oldu.

Yapılan seçimde 15 oy alan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Kamber Ayhan, Malatya İl Öğrenci Başkanlığı'na seçildi. Diğer adaylar Seher Göğüs 13, Ömer Dışkaya 9, Melike Akel 7, Recep Hazar 5, Özlem Ateş 5, Alperen Fikret Vazioğlu 4, Mustafa Sarıgül 2, Merve Gür 1 oy alabildi.

Seçimde 2 oy alan Mustafa Sarıgül, seçimi kazanan Kamber Ayhan'ı tebrik ederek, "Hayırlı olsun, iyi olan kazandı" diye konuştu.

Malatya İl Öğrenci Meclisi Başkanlığına getirilen Kamber Ayhan, birlik ve beraberlik içinde öğrencilerin yaşadığı sorunları çözeceklerini söyleyerek, "Her şey Malatya için" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız