SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi de Mimar Sinan..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye asfalt ekipleri, alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda finişerle asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Son olarak Mimar Sinan Caddesi'nin asfaltlandığı belirtilen Belediye Basın Bürosu bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi Yol ve Asfalt Müdürlüğü ekipleri Doğalgaz ve alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Mimar Sinan Caddesi ile Nuriye Mahallesinde yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatya’nın her yerinde asfaltlama çalışmalarının yapılacağını belirtti.

Finişerle yapılan asfaltın hem daha uzun ömürlü, hem de daha ekonomik olduğunu belirten Başkan Akın, “Malatya Belediyesi olarak doğalgaz çalışmaları, alt yapı çalışmaları tamamlanmış, Malatya’nın ana taşıyıcı yolları ile finişerin girebileceği cadde ve sokaklarımızı asfaltlayacağız. Çünkü finişer ile asfaltlamak hem daha uzun ömürlü hem de daha ekonomik oluyor” şeklinde konuştu.

Nuriye Mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür eden mahalle muhtarı Nurettin Aras, “Mahallemizde güzel çalışmalar oldu. Yapılan asfalt çalışmaları ile bu güzel çalışmalar devam ediyor” dedi.

Esnaflar ile mahalle sakinleri de yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a teşekkür ederek, hizmetlerinde başarılar dilediler.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız