SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi de O İsimleri Değiştirecek

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:45:45
Şimdi de O İsimleri Değiştirecek
A- A+ PAYLAŞ

Çocuklarına Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi nedeniyle "Recep Tayyip" ve "Tayyip Erdoğan" isimlerini veren Malatyalı ayakkabıcı İsmail Özer'in çocuklarının adlarını değiştirmek için dava açacağı öne sürüldü.

Konuya ilişkin olarak Millet Gazetesi'nde yayınlandığı belirtilen haberi alıntılayan odatv.com, "Çocuklarına Erdoğan'ın İsmini Veren Baba Pişman" başlığıyla  şu haberi yayınladı:

"Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisi nedeniyle, 16 yıl önce doğan ikizlerine ‘Recep Tayyip' ve 'Tayyip Erdoğan' adını veren vatandaş şimdi çok pişman. O isimleri değiştirmek için dava açıyor

"MAĞDUR"KEN SEVMİŞTİ

Malatyalı ayakkabıcı İsmail Özer, çocukları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini vermenin pişmanlığını yaşıyor.

Millet gazetesinden Ufuk Köroğlu'nun haberine göre, İsmail Özer, hayranı olduğu Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanıyken okuduğu şiir nedeniyle 10 ay hapis cezasına çarptırılınca çocuklarına onun ismini vermeye karar verdi.

İkizleri 12 Mart 1999’da doğan Özer, hapse atılan Erdoğan’a olan sevgisinden dolayı, çocuklarına “Recep Tayyip” ve “Tayyip Erdoğan” adlarını verdi. Hapse girip çıkan Erdoğan, yıllarca başbakanlık yaptı.

OY VERDİĞİNE DE PİŞMAN 

2004’te ikizleri ziyaret eden Erdoğan, altın taktı. Daha sonra sünnet törenlerine bile katıldı. Özer de, Erdoğan’ın vefat eden annesi için evde mevlid okuttu. Ancak zamanla durumlar çok değişti. Bu süreçte işsiz kalan Özer, Erdoğan’a oy verdiğine de, çocuklarına onun adını koyduğuna da çok pişman oldu. Bugün Cumhurbaşkanı olan Erdoğan’ı yaşadığı sefaletin sorumlusu gören Özer, çocuklarının ismini değiştirme kararı aldı. Dava açmaya hazırlanıyor.

DAVA HARCINI YATIRAMADI

İsim değişikliği talebiyle Nüfus Müdürlüğü’ne giden İsmail Özer’e, bunun için dava açması gerektiği söylendi. 900 liralık harç bedelini temin edebilirse dava açacak."

odatv.com'un haberini aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://odatv.com/n.php?n=cocuklarina-erdoganin-ismini-veren-baba-pisman-2404151200

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız