SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şimdi de Savunma Sorunlu..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Denizlispor maçı sonrası yaptığı açıklamada, göreve geldiğinde gol sorunu bulunduğunu, bu sorunun çözüldüğünü, ama savunmada basit hatalar yapıp gol yediklerini ve buna çözüm bulmak zorunda olduklarını söyledi. Malatya'yı "futbol şehri" olarak nitelendiren Denizlispor Teknik Direktörü Giray Bulak da, "çok iyi bir maç olmadı ama centilmence geçti" dedi.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Uçar şöyle konuştu:

“Son iki haftadır forvette problemimiz yok, 2-0 öne geçiyoruz. İçeride dışarıda gol sorununu çözdük, ama sonucu koruyamıyoruz Sorun defansta. Futbol enteresan. Demek birkaç haftada defansımız için çalışacağız. Yediğimiz gollerin dışında forvete inanılmaz pozisyonlar verdik. Aslında şanslıydık. Kaçırdıkları bir sürü kafa pozisyonu var, gol olabilirdi. Özellikle yan toplardaki zaafımızı gidermek için bundan sonra çalışmalara başlayacağız. Belki biraz da Mert’in yokluğu defansta sorun yaratıyor. Transferi yaparken bütün bunları göz önünde bulundurup, az gol yiyen çok gol atan bir Malatyaspor için çok dikkatli düşünerek, hatta biraz da fedakarlık ederek gerekli transferleri yapmamız lazım. Yoksa böyle her maç sorun yaşarız.”

Uçar, Osterc’in performansına ilişkin bir soruya, “Forvet adamlarından beklenen goldür. Ferit olmayınca Milan, Bilal ile birlikte oynadı. Bazı topları kaybediyor ama, şu pozisyonda Milan’dan vazgeçemem. Gollerini atıyor, görevine devam ediyor. İnşallah bundan sonraki haftalarda gol pozisyonuna girecek ve kendini kanıtlayacak” karşılığını verdi.

Uçar, hakem hakkındaki soruyu ise şöyle yanıtladı:

“Hiçbir zaman hakemlerle ilgili konuşmamaya çalışıyoruz. Özellikle bugün Giray Hoca’nın öbür kulübeyi seçmesi dolayısıyla yan hakemin arkasında durduk. Tek laf etmedik. Tek bir kararına tepki göstermedik. Ama bazen diğer hocaların yaptığı gibi bazı insanları baskı altına almak gerekir mi diye düşünmüyor değilim. Galiba fazla mutevaziyiz.”

DENİZLİ CEPHESİ..
Denizlispor Teknik Direktörü Bulak da şöyle konuştu:

“Çok zor gol yiyen bir takım olmamıza rağmen anlamsız ve iki tane basit golle yenik duruma düştük. Sonra 2 gol yapıp maçı berabere bitirmek beni mutlu etti. Bunun dışında mutlu olmadığım taraf takımımın oyunuydu. Hiç böyle oyun oynamadık. Bu kadar durgun durağan ve pozisyon vermemiz hiç olmadı. Kuşkusuz nerede futbol oynadığımızı biliyorum: Malatya… Futbol şehri. Burada taraftarlarımıza iyi maç izlettirmek istiyorduk. Bundan dolayı üzüldüm. Kazanmak istiyorduk. Kazansak ligi beşinci bitirebilirdik. Şimdi arkadan gelen takımlar pres yapacaklar. Çok iyi maç olmadı ama centilmence maç oldu. Son birkaç dakikadaki hareketlenmeye bakmayın. Malatya ve Denizli dost ve kardeş takımlardır. Hem de futbolu iyi bilerek oynayan iki takımdır.”

Bulak, hakemin yönetimine ilişkin olarak, Yılnur Önen’in iyi maç yönettiğini, son dakikadaki pozisyon için yorum yapamayacağını, çünkü uzak olduğunu söyledi. Bulak, hakemin son dakikadaki hareketlenme üzerine maçı bitirmesini ise “ustalığını gösterdi” değerlendirmesini yaptı.

(Fotoğraf: Bakış Gazetesi- malatyaspor.org.tr)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız