SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi de''Külah''ta Esrar..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, il merkezinde "esrar" bahçesi bulan polis, bir başka operasyonda da, bir kısmı daha çok çerez paketi olan kağıttan yapılan "külah"la paketlenmiş esrar ele geçirdi. Toplam 6 kilo 785 gram esrara el konulurken, gözaltına alınan ve daha önceden de hırsızlıktan sabıkası bulunduğu belirlenen zanlı tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nden konuya ilişkin olarak şu bilgi verildi:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğümüzce İl merkezinde ve İlçelerimizde Uyuşturucu maddelere yönelik operasyonlarımız büyük bir kararlılık ile sürdürülmekte olup Bu amaçla yapılan istihbari çalışmalar neticesinde ilimiz Şeyhbayram Mah. Hacı Bektaş Veli Sk. ..sayılı yerde ikamet eden M.P. isimli şahsa ait evde yaklaşık 500-600 kök kenevir bitkisini esrar yapmak amacıyla kurutmaya bıraktığı tespit edilmiştir.

Alınan arama kararı ile birlikte 23.06.2005 günü saat 15:30 sıralarında düzenlenen operasyonda; M.P. isimli şahsın ikametinin çatı kısmında 14 ayrı gazete kağıdına 10’ar gram olarak külahlanmış vaziyette 140 gram, Büyük gazete kağıdına sarılı vaziyette 210 gram, ikametin kömürlük kısmında çuval içerisinde 5 Kğ. 165 Gram, ikametin bahçe kısmında duvar dibinde çuval içerisinde 1 Kğ.270 gram Gonca esrar maddesi olmak üzere Toplam 6 Kğ. 785 Gram Gonca Esrar Maddesi ele geçirilmiş, M.P. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

M.P. isimli şahsın sorulan GBT’sinde 1991/2355 Hz sayı ile Hırsızlık suçundan sabıkasının bulunduğu tespit edilmiş olup çıkarılmış olduğu adli makamlarca TEVKİF olmuştur.

Uyuşturucu ile mücadelemizde daha başarılı olmak için Malatya halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmakla birlikte bu tür konularda halkımızın duyarlı olarak herhangi bir bilgileri olması halinde 155 Polis İmdat-Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Hizmetlerinde kullanılan 0.422. 322 31 12 numaralı telefon ile irtibat kurmaları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin korunması ve bir insanlık suçu olarak kabul edilmiş olan Uyuşturucu konusunda mücadelede en önemli adım olacaktır."

Bu arada, ele geçirilen esrar, bir torbaya konularak, mühürlendikten sonra adli emanete teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız