SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi Göklerde O Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:03:51
Şimdi Göklerde O Var
A- A+ PAYLAŞ

Şehit Hava Pilot Üsteğmen Engin Kayadibi'nin Eskişehir Belediyesi Senfoni Orkestrası'nda başkemancı olan eşi Tuğçe Kayadibi,  İstanbul Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu’nda (AYJET) 18 aylık uçuş eğitimini tamamlayarak, pilotluk brövesini takmaya hak kazandı. 

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, şehit Hava Pilot Üsteğmen Engin Kayadibi'nin eşi Tuğçe Kayadibi’nin 18 aylık uçuş eğitimini AYJET’te tamamlayarak, 8 Mart 2014 Cumartesi günü mezun olduğu ve pilotluk brövesini takmaya hak kazandığı belirtilerek, "Tuğçe Hanım’ın bu gayreti şehidimizin hatırası ve havacılık sevgisinin bir sonucudur. Kendisi şehidimizden devraldığı bayrağı göklerde dalgalandırmaya devam edecektir. Şehidimizin ailesi ve silah arkadaşları Sayın Tuğçe Kayadibi'yi bu onur gününde yalnız bırakmamışlardır. Tuğçe Hanım’a mezuniyetini tebrik etmek maksadıyla Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Akın Öztürk’ün hediyeleri ile şehidimizin pilotaj bröve numarasını taşıyan temsili Hava Kuvvetleri Pilot Brövesi takdim edilmiştir. Tuğçe Hanımefendi’ye takdim edilen bröve en derin saygı ve sonsuz desteğimizin ifadesidir" denildi. 

Malatya'dan eğitim için Konya'ya gelen Pilot Binbaşı Serdar Kandemir ile Pilot Üsteğmen Engin Kayadibi'nin içinde bulunduğu F-4 savaş uçağı, 8 Kasım 2011 günü eğitim uçuşu sırasında Konya'nın merkez Karatay ilçesi Karakaya köyü Süt gölü mevkiinde düşmüş, olayda iki pilot da şehit olmuşlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız